izpadi sredi noči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


iza -> izpadi sredi noči (5.7.2005 9:42:15)

Pri nas že kar nekaj noči zapored ni miru, saj naša Izabela sredi noči iz spanja začne noret. Dere se kot pred spanjem ko jo skušam umirit, obrača, dviguje rit, ampak vse tako zategnjena, v ihti. Samo zbudi se in cirkus. Halo, kva ji je? In zdej se je kar navadla da jo v takem primeru dam na prsi, ker drugače se sploh ne umiri. In to enkrat ali včasih tudi dvakrat na noč. Res mi ni jasno kaj ji dogaja, ker tako obnašanje sredi noči res ni prijetno.

Vaši tudi??!!:zmeden:




Anonimen -> izpadi sredi noči (5.7.2005 9:52:26)

Ja, ampak je pa toliko luštna, tale vaša Iza, da je že zato malo bolje.
Ne, saj vem, da je naporno, ampak včasih otroci ponoči podoživljajo stvari, ki se jim dogajajo čez dan. Se jim kaj sanja. Posebno takrat, ko naredijo kak večji preskok v razvoju, je to pogosto. Saj bo minilo. Upam.




rainbow -> izpadi sredi noči (5.7.2005 10:22:15)

Naša Łia se je tudi včasih sredi noči zbudila v joku, kot bi kaj sanjala. ni nič narobe. bo mimo.

:rozica:




Klemenček -> izpadi sredi noči (5.7.2005 15:16:50)

Naš Klemen bo star 9 mesecev, pa je spet začel ponoči jokat:((. Potolaži ga lahko le steklenička. Zbudi se okoli 3h-5h, sitnari, dokler z atijem ne popustiva... No, imamo vsaj pol mir do 7h. So pa bla obdobja, okol 5., 6. meseca, ko je že prespal vso noč, po teden dni skupaj, pol se pa spet začne... Eni pač potrebujejo ponoči več cartanja v obliki zize ali flaške, al je to res lakota?!?
Vse bomo preživeli!




Stran: [1]