RE: Domače torte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

NEA_TEJA -> RE: Domače torte (24.3.2010 8:22:25)

Punce mene pa zanima z čim rišete obrobe na slikah na ticini masiin rabila bi en preizkušen recept maslene kreme za pod njo oz kaj priporočate rabim pa za sadno in čokoladno torto

bralka -> RE: Domače torte (27.3.2010 6:56:07)

hm... a jaz to prave fotografije tort gledam? A to so lepe torte? Naj me nekdo rasvetli prosim. 

teta torta -> RE: Domače torte (29.3.2010 8:11:54)

bralka a lahko ti pokažeš svoje??

kasso -> RE: Domače torte (29.3.2010 8:38:48)

IZVIRNO SPOROČILO: bralka

hm... a jaz to prave fotografije tort gledam? A to so lepe torte? Naj me nekdo rasvetli prosim. 

[sm=smiley13.gif]
zakaj pa ne pokažeš ti tvojih tort, da vidimo, če se upravičeno čudiš[sm=smiley1.gif].

Neja Teja
, predvidevam, da tudi druge delajo obrobo s čokolado.

maslena krema: sladkor v prahu in margarina (maslo ali kokosova mast) v razmerju 1:1

2violina -> RE: Domače torte (31.3.2010 9:25:19)

Se me ne tiče a se mi zdi, da ti ni potrebno žalit ljudi, ki ustvarjajo. (čeravno ne vem čigave torte se ti ne zdijo lepe) Vsak izdelek je po svoje lep. V kolikor ustvarjaš potem veš, da v izdelek vložiš ogromno časa in truda.

Tudi sama pečem torte pa niso niti ena proti približno tako lepe kot od blaže. Je pa vsaka moj izdelek in posledično v vsaki del mene in sem ponosna na svoje izdelke.
Pa brez zamere.

Hope2 -> RE: Domače torte (31.3.2010 11:43:32)

Da te rasvetlim, Vsake oči imajo svojega malarja,

bralka -> RE: Domače torte (8.4.2010 6:00:55)

Vsakdo ki se spravi pečt, pač ne naredi LEPIH tort, so pa verjeto dobre. Ampak vzdihovat na lepimi tortami, ki to niso, je pač svetohlinsko.  Všeč mi je bila tale, čeprav je otroško prenačičkana, ni pa moja! 

kasso -> RE: Domače torte (8.4.2010 11:15:56)

Vsakdo ki se spravi pečt, pač ne naredi LEPIH tort, so pa verjeto dobre. Ampak vzdihovat na lepimi tortami, ki to niso, je pač svetohlinsko.  Všeč mi je bila tale, čeprav je otroško prenačičkana, ni pa moja! 

Dej pokaži kakšno tvojo torto [sm=smiley1.gif]

Detece -> RE: Domače torte (20.4.2010 12:42:15)

Lahko je pokazat tujo lepo torto ja. Lahko ti jaz še kakšno ki je lepša od te najdem. Amo daj ti meni tvojo pokaži, ki je lepša od teh ki tebi niso všeč!!!

blaža -> RE: Domače torte (20.4.2010 12:57:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Lahko je pokazat tujo lepo torto ja. Lahko ti jaz še kakšno ki je lepša od te najdem. Amo daj ti meni tvojo pokaži, ki je lepša od teh ki tebi niso všeč!!!

ma ne dej, pokaži raje kera ti je bla tko grda.[sm=smiley36.gif]

blaža -> RE: Domače torte (20.4.2010 13:05:14)

IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA

Punce mene pa zanima z čim rišete obrobe na slikah na ticini masiin rabila bi en preizkušen recept maslene kreme za pod njo oz kaj priporočate rabim pa za sadno in čokoladno torto

to z obrobami nisem razumela kaj misliš. Drugače pa jaz rišem na tičino z čopičem in jedilno barvo.

malseno kremo dam spodaj 1:1 sladkor v prahu in margarino. namažem minimalno, če je sadna dodam malo sadne arome, npr. od maline ali jagode za sadno iz gozdnih sadežev, tako tudi malo kremo obarva na roza in bolj diši, ter je seveda tudi malo bolj okusna.

Pod čokoladno nikoli ne dajem maslene kreme, vedno oblijem z čokolado, včasih pa tudi na sadno dam beli čokoladni preliv. ( čokolada od Mannerja prav za torte oblit)

2violina -> RE: Domače torte (3.6.2010 13:50:07)

Ne bom odpirala nove teme in bom kar tu vprašala.
Všeč so mi vrtnice narejene z maslene mase. Baje potrebuješ za izdelavo poseben modelček. Zanima me kak, kje ga naj nabavim in kako se potem te vrtnice izdelujejo?

Upam, da ni preveč vprašanj za enkrat.

Jessy -> RE: Domače torte (3.6.2010 15:48:33)

2violina, vse za izdelavo tort in okraskov, dobiš v Pekarni Vrhnika v Črnučah. Izdelavo pa si poglej na www.youtube.com. Je zelo nazorno prikazano. Tam vtipkaj butter roses in dobila boš kar nekaj filmčkov.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]