Toys star card (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Toys star card (5.7.2005 9:22:18)

A jo ima katera in kaj naj bi ponujala. Mi smo jo včeraj dobili, na hitro izpolnili podatke, tako da nič o njej ne vem. A je to varianta BC, da na koncu leta dobiš kak bon, ali je samo tako za okras.

Lp

lex -> Toys star card (5.7.2005 9:29:20)

Vsak nakup ti prinese določeno število zvezdic in ko imaš čez 100 zvezdic boš domov dobila zvezdice s popusti na določene artikle. V nekaj dneh pa boš dobila za 10€ zvezdic, ki jih dobiš ob vstopu.

Nia30 -> Toys star card (5.7.2005 10:46:04)

Tako nekako kot je napisala lex, čeprav jaz še zdaj nisem dobila domov kakih zvezdic. sem pa ob večjem nakupu dobila bon za 10 Evrov, ki pa sem ga morala porabiti mislim da v enem mesecu.
Lp

Bejba -> Toys star card (5.7.2005 11:19:09)

Ej nataška kaj ste pa lepega kupili včeraj :bravo:?

BONI* -> Toys star card (5.7.2005 13:03:33)

Natas@, mi imamo tudi to kartico in jo vedno damo zdaven, ko kaj kupujemo. Včasih nam celo rata, da je potem kaj ceneje:zmeden: drugače pa kar naprej dobivamo na dom neke reklame, kaj je v akciji in pa neke bone, ki so časovno omejeni, a ker mi ne šprehamo nemško, nič ne razumemo in pol vse propade:)-
Sicer gremo pa itak samo ene 2x na leto v Tojsa:(

Lp, Boni

Natas@ -> Toys star card (5.7.2005 13:53:46)

Bejba, kupili smo nekaj za Anžeta (nekakšen volan). A prideta pogledat?

LP

india -> Toys star card (5.7.2005 15:48:20)

Natas@, jaz sem že sredi maja dosegla nakup nad 100€, kar naj bi po lestvici pomenilo, da dobim prve zvezdice, a zvezdic še ni od nikoder.
So pa včasih kakšne akcije, pri katerih ti kartica malo pomaga.

Stran: [1]