Nočno spanje - miganje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mami26 -> Nočno spanje - miganje (18.2.2010 8:27:22)

Pozdravljene,
zanima me namreč, če ima katera podobne izkušnje s svojimi malčki. Naš star 8m namreč ponoči se velikokrat vstane in začne plezati po ograji in vse to z zaprtimi očmi. Danes sem ga videla ponoči, da je splezal in gledal proti nama zato sem prižgala lučko, da ga položim nazaj, presenečena pa sem bila ker je imel oči zaprte. Kaj menite o tem?

sanelaa -> RE: Nočno spanje - miganje (18.2.2010 9:02:42)

to ni še nič...........presenečena bi bila kaj vse so otroci sposobni naredit v spanju.

Od premetavanja, občasnega spanja v sedečem položaju...........ma ni da ni........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

metka_zone -> RE: Nočno spanje - miganje (18.2.2010 9:14:49)

Naš je enkrat spal in sedel zraven,drugič je spal tako,da je bil čisto zvit v kotu posteljice,enkrat so mu noge bingljale iz postelje,...plezal pa ni.Morda bo drugorojenec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...

manna -> RE: Nočno spanje - miganje (18.2.2010 9:43:37)

Naša se v spanju obrne s hrbta na trebuh in potem pase kravce - sloni na rokicah in glavo ima dvignjeno, ampak miži. Potem malo godrnja in se spet zvali na bok..pa spet na trebuh... to miganje se je začelo približno pri 7,5 mesecih. 

soncica01 -> RE: Nočno spanje - miganje (18.2.2010 9:51:19)

pri nas tudi spi v vseh možnih položajih, parkrat sem jo videla da tudi v postelji sedi in spi. Nič, če ima zaprte oči in če te je zbudil ga brez prižiganja luči, ali prižgi v drugem prostoru ravno toliko da vidiš in da njega ne zbudiš in ga daj nazaj lepo spati. Tudi jaz sedaj parkrat na noč vstanem, ko slisim da z glavo buta v rob postelje, hotla bi zgleda naprej pa ni prostora :))), pa jo čisto tiho brez lučke dam ponovno na sredino postelje in spi mirno naprej.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.2.2010 10:42:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tinkara 2 -> RE: Nočno spanje - miganje (14.3.2010 13:43:06)

Mogoče ga nosi luna, a je bila polna luna? Moj prijatelj, sicer je star že malo čez 20, se ponoči tudi sprehaja po sobi, ker ga nosi luna. In to počne že od otroštva. Menda je to pogosteje pri fantkih.

Taddy78 -> RE: Nočno spanje - miganje (14.3.2010 14:05:47)

Naš že kar nekaj časa spi pri nama. Eno noč se zbudim in štrbunk, je že bi la tleh. Najbolj zanimiva je pot, saj se je izmuznil ravno pri mojih nogah, pri atijevih ne bi prišel mimo, saj jih ima skoraj do konca postelje.
Ko sem ga pobrala ni uspel niti prav zajokat, ko je že spal naprej.

daisyb -> RE: Nočno spanje - miganje (14.3.2010 18:43:16)

evo..moj se je tudi okol 8 meseca zacel vstajat...oz. kar naenkrat vstane v sedec polozaj in spi tako naprej....pol se nagne naprej in je vsako jutro na vrhu kovtra...

Stran: [1]