pefika90 -> problemi s starši (17.2.2010 20:16:26)
|
Živjo! Sem stara že skoraj 20, pa vseeno pišem pod najstnike, ker se mi zdi to najprimernejše mesto za ta problem, ki vam ga bom opisala. Imam 17 let mlajšo sestrico, ki jo imam zelo rada. Velikokrat sem jo popazila, in jo še sedaj, kadar starša potrebujeta varstvo čez vikend, saj me čez teden ni, ker študiram. Tudi med poletnimi počitnicami še v srednji šoli sem jo velikokrat popazila, ali bilokdaj, ko sta potrebovala varstvo. Tokrat pa mi nekaj ni jasno. Končala sem izpite, svojega fanta pa sem počakala, da naredi vse obveznosti do konca, zato sem čez vikend do torka ostala z njim v Lj. Starša sta me v ponedeljek klicala, češ da če pridem danes domov, ker jutri bi potrebovali varstvo, ker mama dela, tata pa bi šel smučat, ker ima prost dan (tamala pa je bolana, in ne more v vrtec). Prejšnji teden nekje v sredo pa sem jima sporočila da pridem domov v torek. No, in ko sem v ponedeljek povedala da bom prišla v torek, in da varstva ne morem nudit, je bilo že napeto ozračje. Nima veze. Pridem v torek domov, do mene se obnašata kot d sem naredila nevem kakšno napako, ker varstva nisem mogla nudit. Še danes, ker je sreda, se obnašata kot da me ni. Kaj menite vi? Sem jaz napak ravnala ali moja starša? Hvala.
|
|
|
|