34 teden in alergija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

vesna fž -> 34 teden in alergija (5.7.2005 8:02:10)

zanima me če je katera imela v nosečnosti kakšno alergijo? Jst sem namreč v nedeljo zvečer postala pikčasta in šla v ponedeljek k zdravniku in bi naj bla alergija na nekaj:((:zmeden: na kaj nimamo pojma. danes se pa zbudim in je še več pik ki nenormalno srbijo:grrr:,sem klicala G pa je rekla da to ni nć narobe,da bo po porodu zginal tok kot je nastal ampak mene pa vseen malo skrbi. Zato mi prosim naj kdo pove če je imel podoben primer in kok se je končalo.

hvala lp vesna:nosecka:

darjatimci -> 34 teden in alergija (5.7.2005 8:57:58)

Izgleda,da vas je kar nekaj takih,ki imate podobne težave,kaj pravijo zdravniki alergija na kaj bi to bila,saj cvetenje se je malo umirilo, no odvisno iz katerege konca si,pri hrani je pa tudi vprašanje na kaj bi bila lahko alergična.No tisto,da po porodu alergija izgine ni res,če je res alergija te bo spremljala vse življenje.

vesna fž -> 34 teden in alergija (5.7.2005 11:50:41)

lahko na hrano ali... sam bog veSej sem pol po iskalniku šla mal gledat pa sem vidla da nas je res kr neki takih.Če se čoham je grozn za videt če pa stim pri miru je pa manj.
Tak da nč čohat čeprav bi se najraj iz kože dala

lp vesna

Teya -> 34 teden in alergija (5.7.2005 14:36:08)

meni so predpisali neko kremico, ki je v 3 dneh zadevo umirila..

urši77 -> 34 teden in alergija (5.7.2005 16:02:14)

Tudi premalo kalcija lahko povzroči srbeče izpuščaje po koži:) Izgledajo pa kot rdečke.

vesna fž -> 34 teden in alergija (5.7.2005 16:57:49)

ja res izgledajo kot rdečke sem že prvo misla da so ker jih še nisem prebolela pa sm šla na pregled k zdravniku in je rekel,da niso in da je neka alergija.Dobila pa sem hladilno mazilo bom pa še poskusla s pitjem donata.

hvala in lp

smrka -> 34 teden in alergija (5.7.2005 18:18:27)

Vesna se ti pridruzim, tudi mene je napadla alergija. Jest sem se tako opraskala po levi nogi do kolen da imam rane na nogah. Sla sem zdravniku pa mi seveda nemore noben preiskav narest ker semv 38 tednu nosecnosti. Dobila sem neko kremo pa se mazem, vendar ne pomaga glih. Zdaj se mazem z Marsicevo kremo in ognjicevo kremo.. mislim da gre na bolje. Ceprav me se vedno yacne vsake toliko svrbet in se komaj vzdrzim da se ne praskam.

vesna fž -> 34 teden in alergija (5.7.2005 21:45:15)

URŠI 77 še le sedaj sem vidla da si napisala kalcij in ne magnezij:ups::ups:bo treba v lekarno nabavit kalcij

lp

Stran: [1]