dobra knjiga (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

muriel -> dobra knjiga (5.7.2005 7:48:09)

zivijo!

jaz bi pa brala kakšno dobro knjigo o nosečnosti in razvoju otroka. v naši knjižnici sem dobila le dve, pa sta bili zelo splošni.

lep dan

m.

ditkaaida -> dobra knjiga (5.7.2005 8:43:27)

Meni je bla Dojenje in materinstvo iz srca od Ksenije Šoster Olmer najboljša. Saj so še druge a ta mi je bila pisana na kožo. Veliko lepih trenutkov

ditkaaida -> dobra knjiga (5.7.2005 8:55:33)

Pa še: Otrokove ustvarjalne igre,
Otroci so tega vredni,
Vodnik za zgodnje učenje,
Otroci so podoba svojih staršev,
Trije v postelji ( ata,mama,otrok-roman, ki na dokaj realen način opisuje čas, ko pride otrok na svet)
Z veseljem biti ženska ( Ingrid Trobisch - Ali je kdo kdaj resno razmišljal o občutkih dojenčka, ko mu namesto toplega telesa ponudijo slepilo iz neprijazne gume!)
Spoštovana. Ne želim, da me narobe razumeš : Ne želim ti soliti pameti samo navajam naslove, ki so meni pomagali k boljšemu življenju v družini.

Andy13 -> dobra knjiga (5.7.2005 10:09:52)

Muriel,

o nosečnosti in prvem letu otrokovega razvoja ti priporočam knjigo od Mayo Clinic. Zelo dobra knjiga!

O otrokovi vzgoji pripročam knjige od Elizabeth Pantley: Z otrokom lahko sodelujete in pa knjigo Otroško spanje- brez joka v sanje.
Pa super knjiga je Otrok od rojstva do šole od Penelope Leach- tastara verzija.
Pa še slednjo: Dojenček- kaj pričakujemo prvo leto od Vale Novaka.

Lp, Andy

muriel -> dobra knjiga (5.7.2005 11:10:23)

hvala punce!

m.

kati1 -> dobra knjiga (5.7.2005 11:30:55)

živjo

prebrala sem enkratno knjigo "Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto" založbe Vale Novak :bravo:
Sicer ni nič o nosečnosti, je pa enkratna knjiga za mlade mamice. Meni je bila ZELO VŠEČ in jo priporočam vsem bodočim mamicam.

Stran: [1]