Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
philips - kombiniran kuhalnik in mešalnik 17.2.2010 14:31:26
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
Pozdravljene! ker bom čez en mesec začela dodajati našemu GH, me zanima, če ima katera mamica izkušnje z tem mešalnikom in kuhalnikom nad soparo: http://pan.fotovista.com/dev/2/4/04107842/l_04107842.jpg če ja, mi lahko prosim napišete + / -.... pa kje in za koliko ste ga kupili? nekaj sem gledala na ebayu, tam nekje okrog 100 eur, rabljeni še mal bolj poceni.... po opisu sodeč, je zelo dober, saj se v njem lahko kuha tudi meso.... zelo bom vesela vsakršnega odgovora! Lp, M.
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 16:03:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: philips - kombiniran kuhalnik in mešalnik 17.2.2010 16:45:29
|
|
|
|
marjetica8
|
Jst sem kupla philipsov palični k ma skljalnik zraven - tak majhen - glih prou za dojenčkovo hrano. Sem fuuul zadovoljna in še ko gane bomo več rabli za dojenčka, se ga da porabit za pripravljanje raznih jedi. V mercatorju ga majo v akciji skupaj s sokovnikom, ma se ga da kupit tudi brez sokovnika...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?