Taddy78
|
Bom najprej napisala podobno situacijo, za katero je pomoč isto zelo hitro stekla. Pa ne vem če ni bi ravno na RR... Bilo je po TV, uboga družina, nima denarja. Imeli so malega otroka, ženska bila spet noseča (dedc je hodil zraven s čikom v ustih). Punce so ji pošiljale oblačila, ki jih je mimogrede dala svoji sosedi, ena punca ji je hotela podarit skoraj nov voziček, in ji je ženska rekla, da se ji ne dopade. Po TV pa se delala bogo... Komu sem pomagala? Z denarjem nobenemu, ker ga nimam toliko, da bi lahko koga tujega podpirala, tu pa tam pošljem kak SMS, največ pa podarim oblačila...pa še to me je izučilo, saj sem punci dala celo potovalko oblačil, ki jih po nosečnosti več nisem mogla oblečti, dobila sem en bogi hvala. Doma se komaj preživljajo, so na tem, da izgubijo hišo, je pa ta punca tako lena, da kar smrdi od nje. Pustila je fax, delat se ne spravi ker je prelena, njena dva pa jo pri tem podpirata. S tem da je spet rekla moji mami, če imam kaj oblačil za podarit, pa sem ji kar rekla, da ko se bo punca spravla delat, lahko kaj dobi... Sama sem bila kot otrok tudi prikrajšana za marsikaj, mama samohranilka, brez službe, za oblečt je bilo bore malo, za jest včasih tudi...pa sem že pri 15.letih šla za počitnice delat, ti povem kam? V TAM-u sem štrihala neke dele...vem da sem si zaslužila toliko, da nisem vedela kam z denarjem in tako se je moja borba tudi nadaljevala. Sedaj imam vsega dovolj od tu izvira tudi moja pretirana želja po polnih omarah oblačil in tudi sinu dam vse kar si zaželi. Zato še kar dobro prepoznam tiste, ki so si res bogi in tiste, ki se samo delajo da so.
|