mojcaziga -> RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu (18.2.2010 20:26:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Mislim, da nekaj mesecev sploh ne bi bila sposobna nič razmišljati, kaj šele da bi se ukvarjala z odvetniki in intervjuji. Še enkrat bolj natančno, če nisi prej razumela: če bi življenje mojega otroka viselo na nitki, ne bi maknila od njega, kaj šele pomislila na medije, odvetnike in odškodnine. Ti bi verjetno ravnala drugače, ne? [sm=smiley2.gif] Življenje mojega otroka je že viselo na nitki in zraven sploh nisem smela biti, razen 2x na dan po pol ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sploh pa dvomim, da sta sama naredila prvi korak do odvetnika, je bilo prej obratno. Jaz govorim samo o tem, da ju razumem, ker če želita kaj doseči morata to storiti zdaj, ko je aktualno, kasneje bosta samo še ena številka več v sodnem mlinu, razni dokazi in priče pa bodo nepojasnjeno izginile. Sploh pa ne gre tu za odškodnino, ampak za kazensko odgovornost. In ja, veliko jih žaluje na ta način, da skušajo pojasniti smrt, da ni bilo vse zaman, poskušajo najti krivca in naj obesiti odgovornost, pa je boečina manjša,..... Ne vem, pač poskušam razumeti, da ljudje različno odreagiramo, kar pa ne pomeni, da ne žalujemo. Sploh pa bo največja bolečina šele prišla. In ne bi rada bila na njunem mestu lp
|
|
|
|