Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 12:57:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama joj dej ne govor... jst sicer tega nism tok jedla oz zvecla.. ampak zadnjic 1x sem dobila nalogo, da jih najdem, ce jih se kjerkoli na svetu prodajajo!!! ampak zal jih ne... vsaj do te informacije sem se jaz dokopala... baje jih je ta nekdo rabu za darilo - za presenecenje
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 12:58:36
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: majch bauska, čisto off topic, če ti copy paste ne prime, potem napiši tole [image][/image] in vmes nalimaj link od slike. aha, da probam.. he-man: sive lubanje silooooo...ja imam mooooć..al kako že? pa macgyver hmmm... kaj je pa to?
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:00:08
|
|
|
|
baguSka
|
raje si boglej kdaj je že bilo duplo v izdelavi . kdaj? sej mozno da ze full prej... ampak jst si itak nism smela veliko zelet ko sem bla mala, ker ni blo glih financ pr hisi... pa se 3je otroci smo bli... in vse kar sem kdaj dobila je blo od stricev pa tet, ce so zasli kdaj pa kdaj cez nase meje... to ej blo obicajno 2x letno! tko da je takrat kdaj kaksen kinder jajc padu, al pa milka celo! ampak kot sem rekla: 2x letno!
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:01:00
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama joj dej ne govor... jst sicer tega nism tok jedla oz zvecla.. ampak zadnjic 1x sem dobila nalogo, da jih najdem, ce jih se kjerkoli na svetu prodajajo!!! ampak zal jih ne... vsaj do te informacije sem se jaz dokopala... baje jih je ta nekdo rabu za darilo - za presenecenje sEVEDA JIH prodajajo, še pred dobrim mescem sem jih kupila v coopu ali desparju..ne vem točno... pa big bable tudi . Ti častim paketek.
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:01:40
|
|
|
|
baguSka
|
hmmm... kaj je pa to? ja vila iz mojega otrostva! i'am back from the future....
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:02:38
|
|
|
|
baguSka
|
sEVEDA JIH prodajajo, še pred dobrim mescem sem jih kupila v coopu ali desparju..ne vem točno... pa big bable tudi user posted image . Ti častim paketek. kje pa je to!!?? castis???? resno???? sej nebi mene, bi pa ZEEELOOOO razveselila mojega brata!!
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:04:16
|
|
|
|
baguSka
|
uf ne, sem ga vprasala, pa pravi da je zdej ze prepozno in vseeno HVALA!!
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:05:12
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Uh, tega pa jaz še sedaj na tone pojem. Njemi
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:07:17
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Uh, tega pa jaz še sedaj na tone pojem. Njemi Ne me hecat! A to se res se dobi? Kje?
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:08:00
|
|
|
|
skuštrana
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:08:38
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sEVEDA JIH prodajajo, še pred dobrim mescem sem jih kupila v coopu ali desparju..ne vem točno... pa big bable tudi user posted image . Ti častim paketek. kje pa je to!!?? castis???? resno???? sej nebi mene, bi pa ZEEELOOOO razveselila mojega brata!! V trstu . No drugič se kar obrni name. Duplo : tudi jaz imam v spominu , da je to bolj novodobna zadeva.
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:12:11
|
|
|
|
skuštrana
|
Seka i braco je iz naših časev, duplo in lila pause je blo pa sam čez mejo Pa eurocrem block
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 17.2.2010 13:14:17 >
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:14:54
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Uh, tega pa jaz še sedaj na tone pojem. Njemi Ne me hecat! A to se res se dobi? Kje? V vseh balkanskih deželah razen v Sloveniji....
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 17.2.2010 13:15:33 >
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:15:23
|
|
|
|
baguSka
|
Drugac sm pa jst tooooole FUUULL rada gledala!!!
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:16:04
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugac sm pa jst tooooole FUUULL rada gledala!!! Grizli Adams, jeeee
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:16:58
|
|
|
|
baguSka
|
eurocrem block
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:17:54
|
|
|
|
kaya2007
|
eurocrem dobiš tudi v avstriji (interspar), pa zanjič sem v leclercu videla eurocrem ploščico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 13:18:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 13:18:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:19:11
|
|
|
|
skuštrana
|
To smo mi pili....
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 17.2.2010 13:20:41 >
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:20:56
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Seka i braco je iz naših časev, duplo in lila pause je blo pa sam čez mejo Pa eurocrem block meni so zmeraj nosili duplo
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:29:52
|
|
|
|
majch
|
a nibla theme song maybe?
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:32:42
|
|
|
|
majch
|
aja več jih je bilo? no...jaz poznam samo to
|
|
RE: Navezujem na spodnjo temo 17.2.2010 13:34:49
|
|
|
|
Felicita
|
še risanke: http://www.youtube.com/watch?v=VdKQofjWt-w
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?