|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še eno tumasto...
4.7.2005 22:58:27   
PeterPan
Mi znate povedati, kdaj lahko ugotovijo na UZ spol otroka?. Seveda če je prav obrnjen, itd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še eno tumasto...
4.7.2005 23:24:29   
smrka
20 teden

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še eno tumasto...
5.7.2005 7:33:58   
Anonimen
Meni v 12. tednu.

(odgovor članu PeterPan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   še eno tumasto...
5.7.2005 9:56:34   
Mina1
Včasih se vidi že zgodaj, včasih se pa do konca sploh ne vidi.

Ampak tudi če se vidi, je treba nekako vzeti za rezervo, ker tudi G se lahko zmoti (da ne bo potem fantek ves v roza in tako;))

Jaz sem pri drugem po slabi NS imela AC, kjer izveš 99,9 točne podatke o zdravju in razvoju otroka, preštejejo vse kromosome in če vse štima, izveš tudi za spol in tako. Edino pri AC 100% drži za spol...

pa-pa Mina1

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še eno tumasto...
5.7.2005 17:32:33   
tanaja*
prvič v 12. tednu, drugič v 22.tednu. Sem komaj dočakala:)-:)-:)-

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še eno tumasto...
6.7.2005 13:22:30   
Darja7
Prvič v 16t, potem v 20t in 24t samo potrditev.

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?