kristinaj -> RE: Mama v službo otrok v varstvo (17.2.2010 9:23:56)
|
pri noni brez problema, ker se vidimo skoraj vsak dan in tudi za varstvo, ko greva kam ven zvečer, sta tam brez problema, spita, jeta..ni problema sta navajena.. .. ima le mama probleme z njima ker sta živahna.. bolj kot je neumna bolje je... za varstvo se mi je ponudila mama a sem odklonila, ker mi bolj odgovarja da sta med svojimi vrstniki pa tudi onadva uživata v vrtecu... z varstvom je pa tako, hodita v vrtec in nobenega problema.. na hitro ju preoblečem in preobujem in že tečeta pred razrede.. jaz pa za njima s čajem, dudami, flaškami :)) pri uvajanju v vrtec je imela več problemov starejša, mali je šel z 11m in no problem..oba sta imela uvajanje tri dni... razen če je bil bolan in po enem tednu je šel nazaj v vrtec je imel malo krize prvi dan... sedaj pa je že pravi korenjak in ne vidi sekunde da gre v razred in ta velika tudi... pozna se mu tudi na samostojnosti, ni mu problema da se sam zamoti, sam se igra, gleda knjigico, ta velika tega ni znala, stalno je moral bit nekdo z njo in se igrat... se navadi, da ni sam, da so še drugi in da mora tudi kdaj počakati.. ko gledam za nazaj, mi je žal zaradi nje, ker nisem tudi nje že s sept 2008 vpisala v vrtec ampak sem jo imela doma ker sem bila v drugo na porodniški...je pa tako,da sem med tednom sama in mi je ni imel kdo peljat zjutraj v jasli .. to je prvi razlog da je ostala doma...
|
|
|
|