Ribi Bibi -> RE: Tečaj šivanja (19.2.2010 13:43:22)
|
Po obširni raziskavi [sm=smiley17.gif] sem ugotovila sledeče: Šoltovi tečaji (115eur) so po 20 ur in naučijo te šivat en kos oblačila. Torej enkrat hlače, drugič krilo, tretjič bluzo. Kar pomeni,da bi moral it vseeno vsaj na dva tečaja, da bi se kaj naučil. Elna(160eur) ima 40 urni tečaj. Naučijo te šivat hlače in krilo. Traja približno 6 tednov in ko se en zaključi se začne nov. So zasedeni za vsaj en mesec vnaprej. Tale gospa Sonja (290eur) ima 52 ur dolg tečaj, traja cca 3 mesece, nauči te šivanja kril, hlač in bluz. Program je individualen, tako da če že kaj znaš, te pač uči druge stvari. Moja odločitev je, da bom šla verjetno k tej zadnji. Če sem si že namenila čas, upam da se bom vsaj konkretno naučila in v enem tečaju opravla z vsem, ne pa da bom potem mogla it še na nadaljevalnega. To je to[sm=smiley14.gif], čez 2 tedna začnem (komaj čakam) in ko bo konec vam povem kako je šlo. Pa še kje me lahko najdete, če boste imele kaj za zašit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|