|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...ne razumem reakcije...
4.7.2005 22:24:00   
sebtan
danes smo naši Tiji kupili novo igračko od fischer price-ja..in ne razumem, čim smo jo skupi odpakirale in pognale, je planila u tak jok, prau tulila je, od straha, jeze, ma ne vem no, prou sm ostala šokiranase je tudi vam že to zgodilo?
kaj pa pol nardite?
aja imela bo sedm mescou, igrača pa je 6+, nek tak okrogel kuža, ki ko stisneš laja in se malo premika...
booooh...:zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.7.2005 22:48:15   
valči
Mi je zelo znano od sina,ko je bil podobne starosti,kot tvoja...Vsega se je bal,igrač,ki se premikajo,spuščajo zvoke,sploh ko je kaj novega dobil,je tulil:((.Sva baterije ven pobrala.

To je očitno eno tako obdobje,ko se nekateri otroci bojijo njim neznanih stvari...Miha se še sedaj boji,če kakšna igrača pretirano ruži,kar pade v:((

Postavi ji igračo na vidno mesto,da si jo ogleda in se navadi-ne je silit,ker se ji bo kuža zameril;)Če bo pa vedno jokala,pa jo raje za nekaj časa skrij,tako smo delali mi-srečno:pujs:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2005 23:11:47   
žiža
naša je bla vsa trda, če je vidla žogo. Se je kr tresla od strahu. Smo naredili isto kot svetuje Valči in je bilo učinkovito. Danes že skor fuzbal špila :)- :)-

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2005 7:25:59   
Anonimen
Tibor je se bal (in se še malo) tistih živalic, ki se jih navije in potem šibajko same. Posebno v vodi.

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2005 7:27:58   
BARBARA R.
Nam se je to zgodilo, ko je za Miklavža dobila pri mojih starših zvezdice, ki jih nalagaš na tulec in ob tem spuščajo zvoke.Nova igrača, tuje okolje jaz nislim tako.Saj ji je zadeva postala zanimiva,ko smo jo prinesli domov.
Mislim, da jih plašijo novi nenadni zvoki. Denar sigurno ni vržen stran. Če ne bo šlo, ga pač za nekaj mesecev odloži na nekakšno polico.

Srečno! :muca:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2005 8:02:55   
CatJa
Mene je tudi zadnjic sokiralo, ko je babica Janu prinesla opico, ki ob zvoku zacne plesat in pet Makareno. Res, da je precej glasna, vendar se mi zdi, da ga je bolj sokiralo, da je tako crna in kar naenkrat zacne migat. Gledal jo je s pravo grozo v oceh, tako, da smo nazadnje morali stvar umaknit.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2005 9:22:02   
Mikica
Naš se je izjemno bal vseh igrač, ki spuščajo kakršnekoli glasove ali pa imajo lučke, oboževal je pa tega kužija od Fischer pricea, kar se mi je zdelo zelo zanimivo, saj je ta kuža precej glasen.
Ostale igrače smo lepo umaknili, pri 9 mesecih pa so mu postajale bolj zanimive in smo jih potem privlekli ven.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2005 9:22:57   
urši*
naš ne samo , da se boji določenih igrač,full se boji hčerke od moje kolegice, videt je ne sme, pa je že jok. tamala je stara 7, 5 m, torej mesec starejša od Luke. js ne vem kaj mu je, res vedno ko jo vidi plane v jok, tako da je že mal nerodna situacija , včasih , ko priodeta na obisk:zmeden:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2005 9:25:18   
Anonimen
Lahko, da je bila v preejšnjem življenju njegova žena ..., ha, ha.

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2005 10:58:04   
rainbow
Po moje je to povsem normalno, morda se je prestrašila zvoka ali kaj, se bo že navadila; naša Lia se za novo igračo nekaj časa ni zmenila, pol pa že. Morda kužka nastaviš nekje, da siga najprej ogleda, potipa.. potem pa v akcijo.
Ni panike.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2005 11:17:47   
binica
Ti ti sebtan,
namesto, da bi likala, se igraš :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Binica

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2005 18:15:30   
dojenček
če gre za isto igračo kot mislim,
smo mi to kar v trgovin izprobali preden smo jo kupili in ko smo videli da se jo moj sin boji smo ostali brez kužeka.
(tega kužeka sva mu mislila kupiti, ker vedno ko je bil kje kakšen kuža ga je želel pobožati in kar za nim odkorakati)

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?