pelin -> RE: mesni cmočki v juhi (27.10.2012 14:37:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No meni se pa vse te juhe iz vrečke in posledično potem tudi cmočki zdijo grozni. Grozni zato, ker bi naj juhe bile nekaj zdravega, juha bi naj bila pomlajevalna, krepilna....juha iz vrečke je pa en sam šit. Toliko E-jev, umetnih ojačevalcev, da te glava boli. Tega svojemu otroku nikoli ne bom privoščila. Za eno dobro zelenjavno na 1000 in en način juho ali smetanasko juho ne porabiš več kot 20 minut, pa še zdrava je. Ok, poleg teh veget, začink, pireja iz vrečk, omak in juh iz vrečk ipd... zadev so edino še jetrca rana, ki jih žal moj želodec ne prenese. Jih samo povoham in že bruham. Tako, da hrana je lahko groza. Otroku sicer ne govorim, da pa je ta hrana grozna, niti ne dovolim, da se norčujeta iz hrane v stilu:fuj, fej, jaz tega že ne bom jedel, ali jaz tega ne jem, še preden proba. Lahko pa povesta, ko probata, da mu to ni všeč. [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif] in kje je poleg vseh teh litanij o takšnih in drugačnih...krepčilnih in pomlajevalnih and so one and one...juhah...recept za katerega prosi avtorica???Vsi, ki smo malo osveščeni tele zadeve , ki jih zgoraj naštevaš vemo....pa si vseeno kdaj privoščimo tudi kakšno đank hrano z EEEE-ji....avtorica tudi to ve in prav zato sprašuje , kako bi cmočke, ki so všeč njeni hčerki naredila po domače...naravno....brez e-jev...
|
|
|
|