kreditna krtica (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

mala zirafa -> kreditna krtica (16.2.2010 16:12:29)

Zanima me ali je za odprtje nove kr. kartice potrebno imeti stalne prilive?Potrebovali bi jo za najem avta v ZDA.

josephine27 -> RE: kreditna krtica (16.2.2010 18:33:49)

kolikor je meni znano ja. ni pa nujno da je plača.

ledenaa -> RE: kreditna krtica (16.2.2010 19:47:11)

Ne.Jaz nimma nobenih prilivov pa sem jo dobila

josephine27 -> RE: kreditna krtica (17.2.2010 12:20:24)

Meni so za Viso na banki rekli da moraš imet in da to preverijo ko daš vlogo, mož ima Diners so pa tud pogledali. Sva pa oba pri NKBM tako da ne vem ali imajo to banke različno.

ledenaa -> RE: kreditna krtica (17.2.2010 12:33:02)

Jaz sem pri NLB-ju

Arwenko -> RE: kreditna krtica (17.2.2010 13:08:03)

Jaz sem jo imela preden sem imela redne dohodke, beri plačo, torej v študentskih časih, samo limit ti dajo zelo minimalen, kar bo verjetno za najem avtomobila premalo, razen če ga najemaš samo za dan ali dva. Aja, pa to pri NLB.

Felicita -> RE: kreditna krtica (17.2.2010 13:30:12)

poskusi zaprosit za Viso Electron, ki je kreditna, pa obenem ni... vem da ni tok striktnih pogojev za njeno pridobitev, greš pa lahko samo do stanja na svojem računu, kokr jest vem.
majo jo abanka, banka celje in banka koper (mogoče še kakšna na novo).

mala zirafa -> RE: kreditna krtica (22.2.2010 18:58:14)

hvala

zmajaz -> RE: kreditna krtica (22.2.2010 20:33:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
poskusi zaprosit za Viso Electron, ki je kreditna, pa obenem ni...

Sploh NI kreditna, ampak debetna, tako kot Maestro (denar ti trgajo z računa takoj), s to razliko, da jo sprejmejo praktično povsod, kjer se plačuje s kreditnimi karticami. Pa zanjo ni nič letne članarine. Samo banka celje, pri kateri sem jo baje ukinja za fizične osebe (za pravne jo pa še imajo) - sicer ne vem zakaj in me to zelo moti, ker rada kupujem prek spleta kreditne kartice pa nočem met. [sm=zmeden.gif]

Stran: [1]