Črna oblačila -črnina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

zoya_ -> Črna oblačila -črnina (5.7.2005 10:53:13)

men je bil pa večji absurd sedmina... jupi gremo žret, človeka smo pokopal, zdej gremo pa na fešto... jaz sploh nisem hotla it, bila sem totalno na tleh, nisem vedla kje sem, pogreb je bil ravno za nami, pol pa nekaj tam ene face zijat, k te vsak potem obira in gleda, a boš jokal al kva boš.... zapopizdit...

Moji sestri (stari 12 let) je prfoksa v šoli rekla, to je bilo nekaj dni po maminem pogrebu, da so bili nekateri nespodobno oblečeni na pogrebu. Kva se ma folk za vtikat!?! A smo na modni pisti al kva? Že tako je otroku hudo, da je zgubil mamo, zdaj je pa tam še en pedagog, ki naj bi imela malo bolj podelano po glavi, nekaj pametuje in izjavlja čudne izjave... Sram naj bo take ljudi. :grrr::grrr::grrr:

mala maja -> Črna oblačila -črnina (5.7.2005 11:23:03)

Zoya ja absurd ta sedmina. Mi je nismo mel ne pri mami in ne pri atiju.

Miska ti pa kar pojidi na dopust. Ne jih še bolj prizadet. Veš kako jih bo to spremljalo.
Poglej meni je mami umrla 25 oktobra lansko leto pa smo mel zdele na vikendu že parkrat pravi piknik s full folka, pa smo užival. Prav mal me briga kaj si sosedje misljo-čeorav si verjetno mislijo glejo namesto da bi žalovala žurira. Ampak če kaj poznam svoja starša nebi dovolila da jokam za njima.

Barabara ja tud moja mami in ati nista dočakala 3 vnučka. Ati je en teden pred smrtjo rekel"čas je da se umaknem da dam prostor novemu vnučku" pa smo vsi mislni da bo mel brat kej k nima še nič a glej ga lomka...... ko pa je mami kap zadela sem jaz na tistzi dan ko je umrla zvedela da bo tudi 3 :modri:. Jaz sem ležala v porodnišnici on pa par 100m stranh na nevrološki. GRoza me je blo.:((:((Vem pa da sta prav te dva angelčka pomagala da je z pikcom se O.K. in da se je na koncu vse dobro nizteklo.včasih imam občutek da je mami prav rekla vzami mene in ne nebogljeno dete.

PAč življenje teče dalje in če se bomo veliko obremenjevali s tem bo še slabše. Čeprav jaz imam edino pri tem težave da ne morem in ne morem na pokopališče prižgat svečko. če pa se že psihično pripravim na to pa grem kot robot. Pridem pomijem spomenik(če je treba) prižgem svečko in grem..:zmeden::((:((

india -> Črna oblačila -črnina (5.7.2005 12:03:15)

Evo me dekleta nazaj iz Avstrije. Kaj takega se mi še ni zgodilo. Nameravala sem porabiti kar 100€ za svoje sotke, pa sem porabila le 10€, saj sem si kupila 3 majčke ( kombinacijo črna bela, modro in bordo) ter 1 modrček. Se bom še na Seiersberg podala kak dan, ko bom boljše volje.
Res je, črnina ne pomeni žalovanja v srcu.
Kar se pa tiče pokopališča, za sedaj hodim vsak dan tja, vsaj zato, da porihtam vence in ostalo cvetje ter zmečem sveče proč.

Dopust smo pa odpovedali že zaradi mame, ker je ne upam pustit same doma, pa na vrtu bo preveč dela ravno takrat.
Kukam pa malo po Termah Snovik za kakšen dan ali kaj podobnega. Vsaj bližje bomo, če bo treba lahko takoj odletimo domov.
:miska:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]