|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veziček coletto
16.2.2010 11:33:54   
naty28
Ima ketera ta voziček, jaz sem ga kupila in je ful lepi in doberuser posted image

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-zelen-potovalni-komplet-i557.shtml?tselimage=1812#images
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: veziček coletto
16.2.2010 12:47:56   
spacebaby
Pozdravljena!
Pa si ga že kaj stestirala? Jaz bi ga namreč tudi kupila, pa ne vem, kako je kaj s kvaliteto, ker je poljski pa še cena je hudo nizka.
Všem mi je pa, ker reklamirajo toliko dodatkov zraven, jaz ga bom sicer kupila brez avtosedeža oziroma lupinice.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2010 16:52:54   
cresisy
tukaj imaš precej bolj obsežno debato:

http://www.ringaraja.net/forum/bebbestil_austin_3_vozi%C4%8Dek/m_4636221/tm.htm

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2010 11:14:04   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

Pozdravljena!
Pa si ga že kaj stestirala? Jaz bi ga namreč tudi kupila, pa ne vem, kako je kaj s kvaliteto, ker je poljski pa še cena je hudo nizka.
Všem mi je pa, ker reklamirajo toliko dodatkov zraven, jaz ga bom sicer kupila brez avtosedeža oziroma lupinice.

Sory, sploh nisem vidla da si mi odgovorila...

Ja sem ga prej sprobala, pred nakupom, majo v Mb skladišče,tam pri Planetu Tuš, zraven Hoferja,  kjer si vozičke lahko pogledaš, sprobaš, pa vse ti ful podrobno razložijo...

Na tej strani ko sem dala povezavo maš njihovo tel. pa jih prej pokličeš, da se zmeniš kdaj prideš gledat pa keri voziček te zanima...

Voziček je res super, ga mam že doma, ga je fuuul enostavno za sestavit, pa potem tudi  za zložit, ko ga daš v avto

Zraven dobiš:
- košaro za novorojenčka, ki jo lahko obračaš v obe smeri, pol pa jo lahko snameš z enim pritiskom na gumb, če otrok not zaspi in ga hočeš v košari kar not odnest.
- športni sedež za sedet po 6 mesecu, ki ima še zraven zimsko zaščito za nogice,
- komarnik,
- dežno zaščito,
- torbo previjalno ki se na ročaj obesi, ki je ful lepa in velika in ima dosti predalov
Vse to za 299€user posted image user posted image user posted image

Ni mi2 pa sva zraven vzela še lupinico, ki jo lahko tudi daš na ogrodje in otroka v lem pelješ in je vse skupaj stalo 400€, kar je ful malo glede na ostale vozičkeuser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?