babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Eni res nimajo denarja za te najdražje, mi2 sma ga imela, pa mi vseeno ni bilo za dajat 500 eur ali pa še več za voziček, ker mi otrok ne bo živel v njem. Rajši kak euro več za nakup kakovostnega ležišča - jogija itd. In potem če omeniš, da bi kupil voziček, ki stane manj kot 500 eur, se zdi, kot da te vsi vnaprej obsodijo, da si slab starš ne gre za to, kaj si kdo lahko privošči, gre za to, da tiste, ki si ga ne morejo privoščit (ali pa nočejo), pišejo, kako je vseeno, voziček je voziček, funkcije so enake pri 100 ali pri 500 eur ipd....ampak ni vseeno in tega ne moreš primerjat...sama sem si kupila takšnega za 400 eur, ampak sem prepričana, da je tisti za 1.000 eur še boljši in bi si ga z veseljem kupila, če bi šlo skozi ...in tudi zase sem ga kupila, normalno...meni je moral bit všeč in jaz sem ga vozila vsaj 2 uri na dan okoli po vseh mogočih terenih si res 100% prepričana da bi bil tisti za 1000 evrov toliko boljši? in še to, če je v ceni merilo kakovosti, naj mi ena razloži, zakaj voziček ki ga gledam jaz pri nas stane 430 evrov, prek ebaya pa ga dobiš že za 300 ali v akciji celo še manj? kaj ima ta ki se prodaja pri nas kakšen varnostni pas več? ne, nima! in vseeno je, kateri voziček je to, dejstvo je, da če ti voziček pogledaš in vidiš da je ok in ti je všeč ga vzameš. in tako sem se jaz odločila za svojega. in sem potem mimogrede pogledala tega tanovega ki ga imajo v babycentru, ne vem kak se jim reče so pa blazno dragi in mi niti najmanj ni bil tako praktičen kot tale za katerega sem se odločla, cenejšega. in nihče mi nima pravice rečt, da sem slaba mama, zato ker nisem otroku kupila najdražjega možnega vozička. in še to: glede merceseda in hyundaja: moj foter je imel mercedesa in ga je pred kratkim hotel zamenjat. in je ugotovil, da za isti denar dobi novega golfa z ful opreme in mercedesa starega eno leto z osnovno opremo in potem naj nekdo reče da to ni plačevanje firme? kozlarija