Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:03:11
|
|
|
|
Gina
|
Ja, prvič gremo v Omiš, Petra. Sicer sem jaz pred leti veliko po Dalmaciji in otrokih hodila, samo zdaj je to že daleč, pa komaj čakam.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:03:57
|
|
|
|
Baldi
|
Pa sej se tud o likanju pogovarjamo miska 01. A to ti tud ni všeč:zmeden2:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:04:02
|
|
|
|
Gina
|
Ja, baldi, saj se mi je zdelo, da ne likaš. Moj tudi ne lika, moreš mislit!:)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:04:12
|
|
|
|
soncece24
|
Brr, pa kak lahko v istro hodite?? Jaz sem bla predlani enkrat dva dni v barbarigi, pa sem mislila umret: vse vsrano, kelnarji neprijazni kamorkoli prideš, za v vodo pa rabiš one seksi gumijaste sandalčke za stare ome, ker je vsepovsod kam pogledaš stotisoč ježev:(
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:04:23
|
|
|
|
muki1
|
Ja Baldi :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: maš tri brzine, kot pri avtu ( dobro tam jih je pet ). Prva, druga tretja. Toplo, vroče, zelo vroče.....ma vprašaj ženo, samo da nebo napak razumela, da bi rad likal
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:05:14
|
|
|
|
india
|
Baldi,likanje mi pa nočno moro predstavlja, ne raje grem spat, da ne bom jutri po cesti likala:)-! Nočko!:miska::zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:05:56
|
|
|
|
Gina
|
:)-:)- sončece, a seksi sandalčke - protiježevske rabiš:)- no, to sem pa že pozabila. Ampak je pa fajn blizu Istra, greš lahko vsak vikend, če ti paše..
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:05:59
|
|
|
|
smrka
|
baldi kako to zgleda ko ti cvekas na RR tvoja zena pa nevem.. verjetno spancka? Men bi blo ful hecno ce bi moj dedc tle sedel namest mene :)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:06:26
|
|
|
|
**Petra**
|
Naj vas potolažim, da tudi moj dragi nikoooool ne lika! Jst pa sem tud bol lene sorte glede tega. Tud men je Dalmacija prekrasna, no, sej smo tud v istri že bli, a ni to to!!:bravo:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:06:36
|
|
|
|
Baldi
|
Gina, a mu ne zaupaš likalnika, al kaj:)- Včasih je pa treba tud zaupat, četudi ni vse po regelcih:)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:07:05
|
|
|
|
muki1
|
Eh pa Istra ni slaba, maš ful lepih mest, res pa je da je dražja in ni tak kristalno čistega morja kot v Dalmaciji. Jaz sem bila za prvomajske v Poreču in mi je bilo fantastično, samo voda pa usrana, nevem če bi se z veseljem tam kopala.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:07:13
|
|
|
|
Gina
|
Smrka, saj njegova ne ve, da on RR-ja. Najbrž misli, da na kakšnem športnem ali avtomobilističnem forumu klepeta...:)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:07:56
|
|
|
|
**Petra**
|
Gina, res, verjetn ji pride vse drugo na pamet, sam RR NE!!!
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:08:22
|
|
|
|
Baldi
|
Sej men je tud hecno smrka. Sej ona tud čveka, samo ne zdajle:):ups:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:08:31
|
|
|
|
Gina
|
Ja, baldi, jaz bi mu z veseljem zaupala likalnik, pa beži stran od njega, niti povoha ga ne. Ko ga pa vidi bolj od blizu, me pa vpraša: Kaj je že to?:kava:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:08:51
|
|
|
|
**Petra**
|
Men je ful drgačno vzdušje v Dalmaciji kot pa v Istri. V dalmaciji se počutim res na morju, na dopustu.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:09:21
|
|
|
|
Gina
|
Baldi a tvoja na RR- klepeta? A potem se menjata ali kako, ali imata ruter doma, da sta oba naenkrat?:)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:10:08
|
|
|
|
soncece24
|
Moj pa zna likat!!!! Si vedno predno gre ven cote spegla (sva s taščo v štrajk stople in mora sam - ker vedno nekaj komplicira). One ježevke pa so ultra seksi, bi jih mela v roza:)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:10:14
|
|
|
|
muki1
|
Samo Baldi je enkrat rekel, da njegova žena dosti na Rr hodi, ali nekaj v tem smislu, da jo poznamo, tako da ga je mogoče prepoznala če je kaj brala, jaz svojega verjetno bi, samo moj :love: je tak kmet, da niti mejla nima, si lahko predstavljate? No dobro, kao v službi mu itak na službenega pišejo :)- :)- :)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:11:32
|
|
|
|
Baldi
|
Ja imava "menjalno internetno razmerje". :)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:11:49
|
|
|
|
Gina
|
A tako, muki. NO, zdaj pa vemo.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:12:10
|
|
|
|
smrka
|
Ma BAldi en moski mora bit med gruco bab tuki da nebo dezja jutri :) Si pa faca vsaka cast. Moj bi raje nage babe gledal kot pa sedel na RR :)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:12:14
|
|
|
|
soncece24
|
O fajn, baldi, kaj si vroča sporočilca pišeta?
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:12:55
|
|
|
|
Gina
|
In kateri je več na rr-ju, ti ali ona?:)-:)- Moj je raje na letalskem forumu. So bolj njegove teme.9nebesa
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 23:13:34
|
|
|
|
Baldi
|
Ne boš verjela sončece24, zaenkrat še ne, je pa dobra ideja:bravo:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?