Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:25:12
|
|
|
|
india
|
Muki1, moj nick je v bistvu ljubkovalno ime,s katerim me je moj mož klical prva leta zakona, le 01 je dodatek, ker samo Miška je že obstajala:)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:25:27
|
|
|
|
viv_
|
Miška - od kod bi pa jest kej več vedla o jajčecih. moj nick name: Živa (original) = Vivian (angleško) = viv (krajše)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:26:08
|
|
|
|
india
|
Viv, ti se mi zdiš tako vsevedno bitje8)8)8)8) :miska:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:26:50
|
|
|
|
Baldi
|
U, kolk ste se razčvekale:sloncek:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:26:51
|
|
|
|
smrka
|
ne Al bina bi znala povedat ona je vsevedno bitje
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:27:57
|
|
|
|
viv_
|
Miska? Ali naj to vzamem kot kompliment ali je v podtonu čutiti malo sarkazma? 8) Gina k prletimo naslednjič k žlahti na obisk te pa pokličem za en kofe :)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:29:24
|
|
|
|
smrka
|
baldi si ti female al male?
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:31:24
|
|
|
|
india
|
;););)Viv, absobentilutno kompliment! Če bi blo treba tuki ocenjevat člane foruma, bi tebi dala....en velik lešnikov sladoled, ki ga drugače nikomur ne odstopim! Pa ne me kregat danes prosim, malo se vračam med žive, zato tudi kdaj kakšno trotlarijo butnem!;)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:31:41
|
|
|
|
muki1
|
Ja res, Baldi, kako pa si ti prišel do nicka? :)-
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:33:26
|
|
|
|
viv_
|
O Miška hvala... K se že lih vabim po obiskih... k pridem naslednjič v MB se oglasim na sladoled - ampak čokoladni lepo prosim :sloncek:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:33:30
|
|
|
|
muki1
|
Ej miška, prva leta smo vse miške,pa mucke, zdaj pa mi že lep čas ni poklonil živalskega vzdevka. Kako dolga sta skupaj? Midva 9 let.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:33:56
|
|
|
|
lex
|
Gina a veš, da nam je uspelo kakat. Sem mu dvakrat termometer v ritko potisnila pol mi je pa še tamali mlo pomagla pa je šlo. Sroti se je naprezal kot, da bo rodil. Nama je celo ati pomagal.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:35:26
|
|
|
|
lex
|
O marija sem od zadaj - če smo pa ene pol ure kakali. Moj nik je pa nik od mojega, ko ga kličejo lekš - ampak napiše pa povsod lex - ker je Aleks oz Alex že obstojal.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:35:36
|
|
|
|
smrka
|
Muki a ni dober da ti nedaje zivalskega vzdevka.. kaj ce te jutri poimenuje npr.: pujsika, ali kravica :)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:36:04
|
|
|
|
muki1
|
bravo Aleks in njegov kak :bravo: :bravo: :bravo: zaprtje jih res zdela.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:36:22
|
|
|
|
smrka
|
joj jest pa nebi NIKOLI NIKOLI dala v ritko termometra otroku!!!!!!! Rajsi kupi svecko pa mu jo daj v ritko kot termometer!!!!
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:36:31
|
|
|
|
**Petra**
|
Jst vas bi pa prosla za pomoč, ker vas je mal več na kupu - upam, da ne bo jutr dež:)-:)-:)-:)- In sicer, moji mali škratki, pa večkrat pride čez pamperske čez. Pol pa je vsa mokra in to preoblačenje mi gre že pošteno na živce. Katere pleničke pa ve uporabjate? Ktere mi priporočate?:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:37:19
|
|
|
|
muki1
|
Ja, glede na obseg pasu me komot kliče ****. :(( :(( :((
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:38:11
|
|
|
|
smrka
|
cez pamperske pa nebi smelo prit nic cez.. razen ce jo neprevijas veckrat.. pravjo da so pampers + libero naj plenicke
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:39:18
|
|
|
|
smrka
|
joj muki ne tako govort! :(
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:39:27
|
|
|
|
Gina
|
Evo, pa sem nazaj. Meni je računalnik zmrznil. Mislm, kolk je eden vesel. Ja, viv, ti se kar oglasi na :kava:, ko boš kje blizu, ni blema.:)
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:39:29
|
|
|
|
muki1
|
Petra, a si že probala eno številko večjo pampersko? Jaz po občutku menjam in ne po kilaži, kot tam piše.
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:40:08
|
|
|
|
Gina
|
Pamperske so zanič, zato premočijo, pa ne bomo danes spet o tem...9nebesa
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:40:14
|
|
|
|
lex
|
Smrka, če sem jo pa v kremo potisnila - tak da je bilo debelo. Se je matral eno uro prej, da sem mu to naredla:(:(, ker zdaj pač ne dobim kake svečke kje:zmeden:. 8)Pa še v eni knjigi sva prebrala, da se jim naredijo žepki in če daš termometer not jim je kar boljše - PREVERJENO!!!
|
|
|
|
Kdaj se zacne vecernji cvek? 4.7.2005 22:40:37
|
|
|
|
**Petra**
|
Previjam jo velikokrat na dan, nima nikol čist polne pleničke, sam bolj ji pa ne morm stisnt čez pas, ker pol ne bo mogla sedet, že tko ma ta bušek čist stisnjem k sedi. Sej ji ne pride kr tko čez, kadar se zlo giblje, takrat pa mamo poplavo na hrbtu, trebuhu in med nogicami. Groza
|
|
|
prsna črpalkatina202Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)Da, ker dojenje ni steklo (
26%)
Da, čeprav sem tudi normalno dojila (
39%)
Ne, ker sem dojila (
29%)
Ne, ker sem dajala drug mlek (
5%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!