RE: Že vsi znajo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


marjetica8 -> RE: Že vsi znajo? (17.2.2010 10:13:38)


IZVIRNO SPOROČILO: manna

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina


Pa probala ga je dat na kolena če bo kobacal.Pa ni, ampak se je vrgel na trebuh in dal vse 4 od sebe... se zvijal v hrbtu no-to pa ni vredu in zato smo dobli napotnico za razvojno.



frutolina, a tole zvijanje zgleda tako, da leži na trebuhu, hrbet upognjen, glava visoko dvignjena, pa z vsemi štirimi maha kot bi plaval??? Ker to tud naša 8-mesečnica dela, pa se mi je že zdelo da ne more bit to v redu...zdaj pa sem še bolj ziher da verejtno to ni OK...kaj pa so ti še rekli glede tega? A gre za kakšno "zategnjenost" v hrbtu? Je treba masirat, popravljat...?




Naš je tud tko delal. Pa isto se, če ga probam postavit na kolena takoj vrže na trebuh. Smo bli v RA in so nas poslali na fth, češ da ima blag ekstenzijski vzorec in asimetrijo. Rvno včeraj sva bla prvič na fth in se je eno uro matrala ga postavit na kolena! Na koncu ji je celo ratalo (meni doma ni prej nikol). Je rekla da nima občutka za težišče in nam je pokazala ene par vaj, ki jih moramo izvajat naslednjih 14 dni, da bo dobil pravo težišče. Pejte na pregled v RA. Nč ne stane, pa bolj pomirjena boš, če ti bojo rekli da je vse v redu.




frutolina -> RE: Že vsi znajo? (17.2.2010 10:29:51)

manna sem ti poslala, upam da si dobla.
pa res reci P za to, ziher boš dobla napotnico.




manna -> RE: Že vsi znajo? (17.2.2010 15:04:21)

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

manna sem ti poslala, upam da si dobla.
pa res reci P za to, ziher boš dobla napotnico.


Nisem nič dobila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Probaš še enkrat, prosim.




Momtobe -> RE: Že vsi znajo? (20.2.2010 13:53:38)

Nobeno vprašanje ni čudno in odveč, če mamo skrbi! Nismo se rodili z vsem znanjem sveta in nekateri imamo celo prvega otroka in so vse stvari za nas nove. Ne norčujte se iz strahu in skrbi drugih mam.

Se opravičujem za post, ki ne paše v to temo.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]