kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

marjetica8 -> kakanje (15.2.2010 19:49:16)

Kolkokrat dnevno kakajo vaši 9mesečniki? Naš kaka vedno bolj pogosto[sm=zmeden.gif] Na začetku (ko je bil še na mleku), smo meli še težave, ker ni kakal. Ko smo začeli z GH je od začetka kakal ene 3krat, pol pa vedno bolj pogosto...zdej se pokaka tud do 6krat na dan[sm=zmeden.gif] A se vam zdi to še v mejah normale[sm=smiley13.gif]?
Hvala za odgovore.

smej -> RE: kakanje (15.2.2010 19:55:20)

Mi smo imeli iste probleme. Ko je bil dojen je kakalprecej pogosto, po uvajanju goste hrane smo imeli problem z zaprtjem (kakal ni tudi do 10 dni), zdaj pa kaka vsak dan najmanj 3x (tudi 5x ali 6x). Jaz misli, da ni nič narobe, če ni driska.

marjetica8 -> RE: kakanje (15.2.2010 20:38:26)

IZVIRNO SPOROČILO: smej

Mi smo imeli iste probleme. Ko je bil dojen je kakalprecej pogosto, po uvajanju goste hrane smo imeli problem z zaprtjem (kakal ni tudi do 10 dni), zdaj pa kaka vsak dan najmanj 3x (tudi 5x ali 6x). Jaz misli, da ni nič narobe, če ni driska.

ne nima driske, normalno blato (različnih barv - odvisno od tega kaj je...), sam se pa pokaka včasih tudi 3krat v 1uri[sm=zmeden.gif]

salcka -> RE: kakanje (16.2.2010 8:46:01)

tudi naša (8,5 meseca) kaka zadnji teden 3x na dan. pa še ponoči.
blato je sicer bolj mehko.
jaz sem to povezovala z zobki.
ki pa jih še vedno ni...

mateyka -> RE: kakanje (16.2.2010 9:04:09)

lahko da so zobki. saj ne pridejo ven naenkrat - rastejo pod dlesnijo, pa se spet malo ustavijo, pa čez nekaj časa spet.. in potem enkrat končno zagleaš neko belo pikico tam notri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
pri naši pupi je blo to ful povezano z zobki.. še vročino je dobila, ko so prebijali zadnjo rundo (štirice vse 4 naenkrat).

Stran: [1]