HIPP-ove kašice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


malecka -> HIPP-ove kašice (4.7.2005 20:11:07)

ali je res da vsebujejo hippove kašice neke sumljive snovi in da jih ne priporočajo. Namreč danes sem bila v šopingu in me je ena kolegica prestrašila vendar na etiketi ne piše o nobenih dodatkih in konzervansih...Baje je bio a katera ve v čem so problemi hippa če sploh so HVALA:zmeden2:




Nia30 -> HIPP-ove kašice (4.7.2005 21:27:16)

Prvič slišim. Sicer pa vsake tolk časa kje kaj najdejo - pred leti so ble Pamperske ful sumljive :zmeden:

Glede na kozarčku navedeno sestavo se men zdi Hipp ful vredu. V Nemčiji npr. otrokom večinoma futrajo samo kozarčke ker je baje v njih vse bio in torej bolj zdravo kot če mama kuha kupljeno zelenjavo oz. sadje. Ne vem no, in se tud ne obremenjujem. Če bi blo res kaj, bi verjetno že zdavnaj iz tržišča potegnili.

Lp




**Petra** -> HIPP-ove kašice (4.7.2005 21:32:01)

Tudi jaz to prvič slišim. Če zveš kaj konkretnega, pa vsekakor javi!!!! :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:




lex -> HIPP-ove kašice (4.7.2005 21:34:04)

Menda je blo pred dvema ali tremi leti neki sumljivega not, so tisto potegnili iz prodaje zdaj je pa OK. Moj samo špinače ne je njihove. Sem jo tud jaz probala, ker probam vse kar moj otrok nese v usta, pa je OGABNA:zmeden::( Sploh ni za jest.




**Petra** -> HIPP-ove kašice (4.7.2005 21:39:15)

MOja pa sploh ne mara zelenjave iz kozarčkov. Vso ostalo sadje ji gre pa dobr v rito. Tud men že pripraljena zelenjava v kozarčkih ne gre, tko da jo čist razumem. Doma pripravljeno pa obožuje!!!!!!!




Stran: [1]