na kaj moram bit pozorna... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:10:57)

...pri padcih? mislim ko hudo pade,kaksni so znaki,ce bi kej blo? Odkar ne hodva vec na terapijo se je tamalmu vidno zacelo stanje slabsat ( terapevtka je na dopustu )...zato postaja spet zategnjen in temu primerno storast...najbolj nastrada glava...ravno vceraj je,ko sem za trenutek pogledala stran, naredil salto po stopnicah nazaj...mene je skor kap zadela...zdej je skoz eden za njim,ker je v nasprotnem primeru koj na tleh...ce bi kej blo ( kar bognedaj da bi blo ) ampak kaksni so znaki,ce se je res fejst udaru?

ZARA -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:15:54)

Opazuj ga...izguba ravnotežja,bruhanje...
A sama nič ne telovadta??

smrka -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:18:18)

A si peljala otroka kdaj k kakem dobrem bioenergetiku?

dory -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:21:22)

ja ves de telovadva..sam nasga mulca krotit pa telovadb je napredek :zmeden2:

dory -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:22:03)

ja za bioenergetika sem ze dobla predlog,pa sem se ful zanasala na terapevte..mogoce za poskusit bi blo..

ZARA -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:24:04)

No,čist tko sm mislla,da ti je dala kakšne napotke,če je na dopustu...
A se ga ne da krotit??

smrka -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:24:30)

Nevem kak problemcek imas z otrockom. Moj mali bratrancek pri letu pa pol ni znal hoditi tako kot treba, stalno ga je nekam vleklo na levo da je padal. Pa smo sli bioenergetiku pa je rekel da ima malo porusen sistem nevem kaksen... vendar po obisku je tamal zacel v naslednjih dneh hoditi tako kot je treba. Mogoce bi morala probat tudi ti, vendar ce se ze odlocis, izberi enega bioen. ki ves da je vredu in ne nekoga ki ti bo samo dnar pobral.

Gina -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 20:28:03)

Če bi res (bog ne daj) fejst padel, ga najprej ne smeš pustit zaspat. Čez noč bi ga pa morala budit. Takoj po padcu lahko pogledaš tudi zenice. Daš ga na temo ali dobro pokriješ oči, pa potem na svetlobo. zenica mora reagirat. Če reagira prepočasi, ali sploh ne, ni ok, lahko je pretres. No, me bo kakšna, ki je iz foha popravila, če sem se kaj zmotila. Drugače pa standardni znaki, kot so bruhanje, slabost, vrtoglavica, izguba zavesti, glavobol...

Pia73 -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 21:04:15)

Od moje kolegice tamala je dobila pretres možganov pri padcu pa ni imela tipičnih znakov, ki ti jih je vse naštela Gina, pač pa je večkrat čez dan brez pravega vzroka jokala.

Skratka, če opaziš karkoli nenavadnega pojdi z njim k zdravniku. Aja, od kolegice tamala je imela tudi počeno lobanjo. Zdaj pa je vse v redu.

Pupica -> na kaj moram bit pozorna... (4.7.2005 21:27:14)

Znaki, kot so bruhanje, slabost, vrtoglavica, izguba zavesti, glavobol...so ponavadi znanilci hudega padca.
Pa tudi jok brez vzroka.

Drugače pa ti iskreno polagam na srce, telovadi z njim. Nihče ni toliko z otrokom kot si ti. Niti bioen.niti terapevt,da bi lahko naredili kaj nameto tebe. Lahko da ti bo bionr.pomagal, vendar pri otrocih, ki so od rojstva prizadeti je to redko. Ampak poizkusiti ni greh pravijo, a ne?

LP:rozica:

dory -> na kaj moram bit pozorna... (5.7.2005 6:49:41)

ja sam kako ves pr tamalcku da ga boli glava,da mu je slabo? vcas se dere brez razloga,kar je to pr nas cist navadno :zmeden:

res tole ker se je zacel dogajat me dela ornk zalotstno,ker se bojim da bi slo nazaj v prvotno stanje...terapevtka mi je par vaj pokazala,kaj prevec pa je rekla,naj ne izvajam,ker je tamal ziv in trmast,da bi v tem primeru lahko uporabljala napacne gibe,kar bi blo se slabs...

ma zmer so ene skrbi...a bo kdaj konc :((

Stran: [1]