Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:02:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
seksi mašina..pa HB za živega pilota!
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:06:55
|
|
|
|
noranate
|
Tud jaz pravim HB za pilota. Sam Colt, najprej praviš zanimiv ulov, slike tega italiano loverčka (ulova) pa nikjer
|
|
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:08:45
|
|
|
|
Colt
|
Noraname, če bi bilo govora o pilotki, bi že našel slikco...
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:09:03
|
|
|
|
madela
|
Ojej Tom Taylor,se podpišem pod tvoj post.
|
|
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:10:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Tud jaz pravim HB za pilota. Sam Colt, najprej praviš zanimiv ulov, slike tega italiano loverčka (ulova) pa nikjer men je bila pa sam slika F16 pomembna. Matr, se vid, da sem plehpichka...
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:11:49
|
|
|
|
Colt
|
http://profile.ak.fbcdn.net/v226/47/2/q1559756045_5012.jpg
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:12:58
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: noranate Tud jaz pravim HB za pilota. Sam Colt, najprej praviš zanimiv ulov, slike tega italiano loverčka (ulova) pa nikjer men je bila pa sam slika F16 pomembna. Matr, se vid, da sem plehpichka... Ti si pa tko,ko jaz Jaz imam F16 za ozadje,mmm sexy
|
|
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:13:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt http://profile.ak.fbcdn.net/v226/47/2/q1559756045_5012.jpg za tole slikco pa rabim daljnogled če ne kar teleskopa, so še očala čist premal...jz rabim u detajle videt človeka.
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:20:36
|
|
|
|
Colt
|
Toliko o P.P. Drgač pa je Major Luca totalna faca, par let nazaj smo se ga na enem izmed slovenskih air mitingov skoraj skupaj zapili Samo takrat je bil še na F-5, malo manjša riba
|
|
RE: Italijanski F-16 strmoglavil v Jadran 15.2.2010 18:55:02
|
|
|
|
noranate
|
Ma prečko, mi ne potegne, mam raje plešo pilota se pogovarjata ob kavici. prvi pravi: najraje seksam v letalskem stranišču s stevardeso. Drugi: zakaj pa tam, meni je tam zelo neudobno. Prvi: Neudobno že, sam je pa tud razburljivo, če pomisliš da bi moral biti v pilotski kabini ne pa na WC-ju. Mogoče pa zato tud odletajo v ocean, potem pa črne skrinjice kao ne najdejo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?