Rojstni list otroka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mayble -> Rojstni list otroka (15.2.2010 17:18:03)

Zanima me po kolikem času ste dobili domov po pošti rojstni list otroka ter ali je bilo napisano tudi ime očeta, čeprav niste uredili priznanje očetovstva pred porodom? V porodnišnici so mi rekli, da ga dobim v roku 2 tednom, pa ga še vedno nisem. Ali moram prej urediti očetovstvo?

little*miss -> RE: Rojstni list otroka (15.2.2010 17:23:11)

Jaz sem dobila rojstni list en teden po rojstvu, samo sem iz majhnega mesta, zato je bilo takoj. Oče ni bil napisan, potem sma še mogla iti na matični urad, kjer je podpisal očetovstvo, tam pa so takoj sprintali novi rojstni list.

x_srečka_x -> RE: Rojstni list otroka (15.2.2010 20:17:58)

Prvič ni bilo očeta, sem šla na občino pa so takoj naprintali novega. Ta drugič sem bila pa poročena in je oče avtomatsko moj mož.

ellie -> RE: Rojstni list otroka (16.2.2010 13:38:47)

Jaz sem dobila rojstni list caa 2-3 tedne po rojstvu. Verjetno oče ne bo pisan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...če še nisi tega uredila.

endrina -> RE: Rojstni list otroka (16.2.2010 21:11:13)

Jaz sem dobila rojstni list 1 teden po porodu. V njem pri prvem otroku ni pisalo očetovega imena, čeprav sem ga v bolnišnici povedala. Zato sva z mojim šla na UE kjer je podpisal očetovstvo in dobila sva nov rojstni list. Zdaj ko sem poročena, pa je bil oče not naveden že avtomatično.

štrumfek -> RE: Rojstni list otroka (16.2.2010 22:43:17)

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Jaz sem dobila rojstni list en teden po rojstvu, samo sem iz majhnega mesta, zato je bilo takoj. Oče ni bil napisan, potem sma še mogla iti na matični urad, kjer je podpisal očetovstvo, tam pa so takoj sprintali novi rojstni list.

enako

Stran: [1]