nananaja -> RE: kdaj na kahlico? (26.3.2010 22:29:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Pri kahlici je tako......če ga daš na kahlo takoj ko je otrok sposobe sedeti, se bo mogoče že navadil lulat in kakat v kahlico. Če pa nardiš tako kot mi, ko smo ga šele pri 12mesecih dali na kahlo, pa ni šans. Sploh če imaš otroka kot mi, ki ima čebele v riti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] NI šans da bi sedel na kahli, ker itak ne ve zakaj je, čemu je namenjena, pa tudi zato ker enostavno ne more sedet 10sekund pri miru. Zdaj ga niti ne silimo več, kahla je zdaj v banji, služi kot igrača, pa še to da se nanjo lahko usede ga sploh ne zanima. Nekako bi se lahko strinjala s tem, da je najslabše okoli enega leta. zato jaz pravim zgodaj ali pa potem od 18 nesecev do dveh let. Ne strinjam se pa, da tisti, ki imajo sršene v rit, nimajo časa lulat v kahlo. moja tavečja ima ful časa sedet na kahli, tamala pa sedi 15 sekund, vendar pa v tem času lula, če jo tišči, drugače je pa lahko nekaj časa brez plenice, pa se ne bo polulala. Sicer je pa starejša pri 10m pokazala za kakat, pri 18 skoraj vedno za lulat, plenico smo ukinili pri 20m. smo pa prej ukinili flašo, da je pila le za žejo. Mlajša je stara 14m, kak mesec občasno gre sedet na kahlo, ko jo kakat ali lulat. imam občutek, da že malo trenira, ker je tudi po uro do uro in pol suha plenica, kadar se ne naceja s pijača.
|
|
|
|