|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ste za en čajček, coca~colo....?
4.7.2005 19:42:53   
Anitka
Že dolgo ni bilo kakega večernega čveka na tem forumu, v Za nas pa tui nekaj škriplje :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Kako ste kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.7.2005 19:49:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2005 19:55:07   
Anitka
Hej bejba, me veseli, da si danes že veliko bolje. Pa tudi zelo pridna si v počitnicah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej.

Jaz sem pa trenutno zelo zasedena. Danes sem imela še zadnji dan rač. seminarja, zdaj pa moram še napisati letno poročilo in evalvacijo enega projekta. Imamo v vrtcu toliko ene pisarije kot, da bi v kaki pisarni delali.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2005 19:57:37   
Anonimen
Dober vecer!

Men je slabo, sem se prevec piskotov najedla. :ups:
Ameriski cookiji so mi dobri kot sam vrag, a kaj ko nimam nobene mere pri hrustanju le - teh. Pol pa busi buba.:(

Drgac pa pri nas se vedno ga vreme sto na uro serje, veter tak fejst piha, da nas bo vsak cajt vse odpihnal, dezuje, grmi & bliska. Men ni to cist nic po godu.
Neki ze dons na veliko studiram o naslednjih dveh tednih, ki me se locijo do prihoda :hudicek:, pa sem kao na off...hmmm:zmeden2:ocitno ne ravno najbolj hard core off:zmeden2: Se dobr, da grema ze pojutrijsnjem na dopust!:morje::bravo:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2005 20:04:08   
lenika
Anitka, kar se tiče pisarije se kar strinjam. Sicer delam na šoli in ne v vrtcu, ampak je verjetno kar podobno. No ampak bo že, jutri imamo še zadnjo konferenco in potem bo zares konec za letošnje šolsko leto.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2005 20:49:10   
anajmad
Jst sem pa sama,brez moje hčerkice:((:((:((:((je šla kampirat z mojo sestro za dva tedna:(.No,pa vsaj bo hitro minilo.Pol,ko pa pride nazaj,imam pa jst dopust in bo tolk lepše.
Midva intezivno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na vseh koncih in krajih delava na projektu:duda:.Mi je tko,kot mulki,ko sva začela skupaj:)-:)-:)-:)-.Upam,da bo kakšen pozitiven rezultat,tam čez tri tedne:modri::zmeden2:.Bomo vidl.Pr nas je blo ful soparno cel dan,da mi bo kr pasal mal dežja.Drugače pa nič novega.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2005 20:54:00   
Pia73
Hajli, hoj,....

Anitka je ušla,..... :kuza::kuza::kuza:

Anitka je že prebrala, pa če še katero zanima Pika74 se je imela na poroki fajn, sedaj pa je trenutno v San remu,... pa :hudicek: p.... jo je obiskala,..... Samo se ne da motit, ker se ima fajn s svojim :love:
:bravo::bravo::bravo:

Saj bo Damjana,... Sedaj pa le akcija! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2005 20:54:15   
lenika
Midva bova tudi naslednji mesec začela delat na projektu :duda: in upam, da se bova čim manj obremenjevala s tem in pa seveda upam, da čim prej rata.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2005 20:55:19   
lenika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika 74.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2005 20:59:30   
Pia73
Če se boš obremenjevala ali ne to nima veze z zanositvijo, je pa bolje, če se ne, ker tako lažje živš,......

Želim ti lenika, da vam takoj uspe! :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2005 21:01:20   
GoYa
o bejbe
jaz sem pa danes z :morje: pa sem priletela pogledat mal novičke. upam, da je kaj dobrih. zaenkrat sem se kar pri prvem postu ustavla ;)

aha, pol jo je pika mahnila v uno smer:bravo::bravo:. mene je tudi :hudicek: obiskala na :morje: :grrr::grrr::grrr:

kaj se kaj drugače dogaja?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2005 21:05:18   
Kalina
jst sm ucer mela prvo obletnico poroke, pa sm :sloncek: k nooooora:))) juuuuuuuupi:bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2005 21:06:22   
Pia73
Goya WB! :rozica::rozica::rozica:

GoYa a tebe tudi??? P...... :hudicek::hudicek::hudicek:

Ja, Pika74 pa zdaj uživa,... :morje::morje::morje: pa še bo 4 tedne,......

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2005 21:10:00   
GoYa
uf, moj medeni teden je bil pa kratek :(:(
bomo pa avgusta imeli še enga, pa bo :)
4 tedne...uf, pika....UŽIVAJ!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2005 21:37:17   
Anitka
Hej, hej, Anitka je come back :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Hja Lenika mislim, da je kar podobno v šolah in vrtcih. Imamo čez leto ene pisarije, da je joj, pa potem na koncu in spet za začetek šolskega leta. Kar glava boli. A bomo že. Delam do 15.7., potem pa sem fraj do 16.8. - zasluženo, da ne bo pomote :)-:)-:)-

Ja ta presneta :hudicek: pa spet nekaj kolovrati naokoli :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2005 21:44:56   
tia
hej ,hej

sem malce med vas pokukala.

Vidim da je bolj dopustniško.

:);)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2005 21:47:35   
Anitka
Hajli, hajlo Tia, ti potepinka;) Nič kaj te ni slišati. A si že v polni pripravi na prihod :duda: Le glej, da bosta počakala do moje vrnitve z morja ;);)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2005 21:52:01   
tia

Joj kaj bi dala,da bi res že bila pred datumom,saj me bo vročina ,otekli gležnji in zgaga pokopale.

Kdaj greš Anitka na :morje:?
Ja upam,da bom počakala,samo naj hitro mine.

Veš Anitka med tednom,bolj lenarim oz. sem čisto aut od vikenda,ko sem sedaj hodila in vneto nakupovala za :duda:,ter opravljam še tisto kar ne bom mogla takoj ko bo :duda: pri meni.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2005 22:17:57   
Anitka
Hej, jaz grem na morje 23.7. in se vrnem 6.8., tak, da bosta verjetno počakala. Vsekakor pa ti že zdaj želim, da se boš hitro rešila in da bo s pikico vse O.K.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?