Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2005 19:49:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 19:55:07
|
|
|
|
Anitka
|
Hej bejba, me veseli, da si danes že veliko bolje. Pa tudi zelo pridna si v počitnicah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej. Jaz sem pa trenutno zelo zasedena. Danes sem imela še zadnji dan rač. seminarja, zdaj pa moram še napisati letno poročilo in evalvacijo enega projekta. Imamo v vrtcu toliko ene pisarije kot, da bi v kaki pisarni delali.
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 19:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober vecer! Men je slabo, sem se prevec piskotov najedla. :ups: Ameriski cookiji so mi dobri kot sam vrag, a kaj ko nimam nobene mere pri hrustanju le - teh. Pol pa busi buba.:( Drgac pa pri nas se vedno ga vreme sto na uro serje, veter tak fejst piha, da nas bo vsak cajt vse odpihnal, dezuje, grmi & bliska. Men ni to cist nic po godu. Neki ze dons na veliko studiram o naslednjih dveh tednih, ki me se locijo do prihoda :hudicek:, pa sem kao na off...hmmm:zmeden2:ocitno ne ravno najbolj hard core off:zmeden2: Se dobr, da grema ze pojutrijsnjem na dopust!:morje::bravo:
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:04:08
|
|
|
|
lenika
|
Anitka, kar se tiče pisarije se kar strinjam. Sicer delam na šoli in ne v vrtcu, ampak je verjetno kar podobno. No ampak bo že, jutri imamo še zadnjo konferenco in potem bo zares konec za letošnje šolsko leto.
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:49:10
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem pa sama,brez moje hčerkice:((:((:((:((je šla kampirat z mojo sestro za dva tedna:(.No,pa vsaj bo hitro minilo.Pol,ko pa pride nazaj,imam pa jst dopust in bo tolk lepše. Midva intezivno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na vseh koncih in krajih delava na projektu:duda:.Mi je tko,kot mulki,ko sva začela skupaj:)-:)-:)-:)-.Upam,da bo kakšen pozitiven rezultat,tam čez tri tedne:modri::zmeden2:.Bomo vidl.Pr nas je blo ful soparno cel dan,da mi bo kr pasal mal dežja.Drugače pa nič novega. en lp:morje:D.
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:54:00
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli, hoj,.... Anitka je ušla,..... :kuza::kuza::kuza: Anitka je že prebrala, pa če še katero zanima Pika74 se je imela na poroki fajn, sedaj pa je trenutno v San remu,... pa :hudicek: p.... jo je obiskala,..... Samo se ne da motit, ker se ima fajn s svojim :love: :bravo::bravo::bravo: Saj bo Damjana,... Sedaj pa le akcija! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:54:15
|
|
|
|
lenika
|
Midva bova tudi naslednji mesec začela delat na projektu :duda: in upam, da se bova čim manj obremenjevala s tem in pa seveda upam, da čim prej rata.
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:55:19
|
|
|
|
lenika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika 74.
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:59:30
|
|
|
|
Pia73
|
Če se boš obremenjevala ali ne to nima veze z zanositvijo, je pa bolje, če se ne, ker tako lažje živš,...... Želim ti lenika, da vam takoj uspe! :rozica:
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:01:20
|
|
|
|
GoYa
|
o bejbe jaz sem pa danes z :morje: pa sem priletela pogledat mal novičke. upam, da je kaj dobrih. zaenkrat sem se kar pri prvem postu ustavla ;) aha, pol jo je pika mahnila v uno smer:bravo::bravo:. mene je tudi :hudicek: obiskala na :morje: :grrr::grrr::grrr: kaj se kaj drugače dogaja?
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:05:18
|
|
|
|
Kalina
|
jst sm ucer mela prvo obletnico poroke, pa sm :sloncek: k nooooora:))) juuuuuuuupi:bravo:
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:06:22
|
|
|
|
Pia73
|
Goya WB! :rozica::rozica::rozica: GoYa a tebe tudi??? P...... :hudicek::hudicek::hudicek: Ja, Pika74 pa zdaj uživa,... :morje::morje::morje: pa še bo 4 tedne,......
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:10:00
|
|
|
|
GoYa
|
uf, moj medeni teden je bil pa kratek :(:( bomo pa avgusta imeli še enga, pa bo :) 4 tedne...uf, pika....UŽIVAJ!!!!
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:37:17
|
|
|
|
Anitka
|
Hej, hej, Anitka je come back :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Hja Lenika mislim, da je kar podobno v šolah in vrtcih. Imamo čez leto ene pisarije, da je joj, pa potem na koncu in spet za začetek šolskega leta. Kar glava boli. A bomo že. Delam do 15.7., potem pa sem fraj do 16.8. - zasluženo, da ne bo pomote :)-:)-:)- Ja ta presneta :hudicek: pa spet nekaj kolovrati naokoli :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:44:56
|
|
|
|
tia
|
hej ,hej sem malce med vas pokukala. Vidim da je bolj dopustniško. :);)
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:47:35
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo Tia, ti potepinka;) Nič kaj te ni slišati. A si že v polni pripravi na prihod :duda: Le glej, da bosta počakala do moje vrnitve z morja ;);)
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:52:01
|
|
|
|
tia
|
Joj kaj bi dala,da bi res že bila pred datumom,saj me bo vročina ,otekli gležnji in zgaga pokopale. Kdaj greš Anitka na :morje:? Ja upam,da bom počakala,samo naj hitro mine. Veš Anitka med tednom,bolj lenarim oz. sem čisto aut od vikenda,ko sem sedaj hodila in vneto nakupovala za :duda:,ter opravljam še tisto kar ne bom mogla takoj ko bo :duda: pri meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?