|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarke?
4.7.2005 18:54:08   
ursi
No, ne vem, ce nisem se malo prezgodnja, ampak zanima me, ce so med nami tudi ze februarke? Jaz bi ze spadala mednje. V cetrtek imam prvi pregled pri ginekologu, glede na zanjo menstruacijo pa naj bi bila ta teden v osmem tednu. Bomo vidl, kaj bo pa ginekolog rekel, kolk casa ze vse skupaj traja. Danes me je v spodnjem delu trebuha nekaj casa ful bolelo, kot bi me krc prijel, pa sem malo pocivala, zdaj je pa cist ok. Najbolj me je strah, da bi v cetrtek g rekel, da kaj ni vredu. No, pa namo ze zdaj komplicirali, a ne? Ampak te prvi tedni se mi pa drgac ful vlecejo, mogoce tudi zato, ker mi je precej slabo. Vse, kar trenutno zadrzim v sebi so breskve, prepecenc in radenska. No, pa sladoled mi tud ful disi.:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarke?
4.7.2005 19:11:27   
tinkatonka
Živjo ursi...no tudi jaz sem ena izmed februarčic. Po mojih izračunih imam rok 17. februarja. Prvega pregleda pri G. še nisem imela, ga ima čez teden dni in že komaj čakam. Drugače pa nosečnost lepo prenašam, do sedaj nisem imela nobenih slabosti, no danes ponoči pa me je nekaj zvilo in sem si kr lavor prinesla v spalnico, ker mi je bilo non-stop slabo. Bruham sicer ne, sm tista tecna slabost se obhaja. No pa tud hrana mi danes nekaj smrdi. Očitno vseeno ne bom ostala brez tistih nosečniških težav, ki jih nebi prov nič pogrešala.

Upam da te slabost kmalu mine...in da začnemo 100% uživati v nosečnosti. Men je tko fajn, me namreč moj :love: vsako jutro preden gre v službo, ko jaz še pridno spim in nisem še čist med živimi poljubi na bušija in reče: "pa na mamico pazi". No pol sem pa prec budna in mi kr solzice stopijo v oči. Komaj čakam, da ga spoznam...to mojo pikico. Bi najraje vidla, da bi bila zdele že kakšen 8 mesec noseča. No pa lepo počasi..vse pride na vrsto.

Tinkatonka

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarke?
4.7.2005 19:26:16   
ursi
No lepo, da se je se kasna nasla. Jest pa med tednom bolj sama uzivam z mojim trebusckom, ker moj :love: vozi na spediciji.:( No, pocas upam da se bo vse ustimalo. Uzivam sicer glih ne, ker je moj wc trenutno moj najboljsi prijatelj. Sem imela prejsni teden en posvet z mojo pikico, pa sem rekla, da tako pa ne bo vec slo, da se bo treba mal zment, kdo bo tle glavni, da jest ne morem skoz na wc letat, da naj se mal le umiri. In kaj je blo? Spet sem letela na wc.:zmeden: No, pa vidis, kdo ma komando pr hisi.:) Upam, da bo kmalu boljs. Mam pa sreco, da ker mi vsa hrana smrdi, da mi konc tedna ni treba prevec za :love: kuhat, ker je glede tega zelo uvideven, pa si sam kej pripravi. Pol mam pa malce slabo vest, ker je samo dva svoh dni doma, pa si mora se takrat sam skuhat. Ampak vceraj sva pa skupaj (poleg drugega, k jest nisem jedla) pripravla se en pomfri. Mi je kar zadisal.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarke?
4.7.2005 20:10:25   
tinkatonka
Rainbow ...upam da bo nadaljevanje nosečnosti čim lepše z nobenimi zapleti. Jaz tudi komaj čakam da vidim srček naše :duda:! Pa kaj ko se dnevi tko vlečejo.

Me veseli da je še nekaj "sotrpink", ki bomo skupaj čakale na naše februarske :duda:!

Ursi tvoj :love: naj te kar razvaja. Ti pa pridno pazi nase in na :duda: med tednom, ko tvojega :love: ni ob tebi. No sej jaz mojega :love: tudi bolj malo vidim čez dan. Ima svoje podjetje pa ima ogromno dela, popoldne pa zida najino hiško, no sej jaz pa moram spisati do sredine julija diplomo in to je zdaj moj 24urni šiht.

Pridne bodite, pazite nase in na svoje :duda:!!!

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarke?
4.7.2005 20:10:46   
ursi
Bravo, rainbow. Upam, da bomo ostale do konca skupaj, da gremo vse do konca in se ne bo kasna drugacna usoda poigrala z nami. In z vsemi drugimi puncami na tem forumu seveda. No, glede na zadnjo menstruacijo pa imam jaz PDP 19.02.2006.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarke?
5.7.2005 8:49:19   
soncka
ciao punce
eko še en februarke. sicer po varianti glede na zadnjo M bi morala bit januarčica, glede na UZ, ki mi ga je prvič naredila G pa sem februarčica:) ma kakorkoli, z vami bom itak. aja, jutri pa imam pregled in bom verjetno kaj bolj točnega izvedela. upam:) drugače se pa kar super počutim, malo je bilo utrujenosti te prve tedne (sem v 10t) ma sploh ni bilo sile. bruhala nisem nič in upam da tako ostane seveda;)
ale, bodte fanj. jaz sem v službi in že vidim, da se bo dan vlekel kot kurja č.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarke?
5.7.2005 9:21:20   
sazi
živjo
tu še ena februarka. Sem bila prejšnji teden na pregledu in sem že videla malo pikico njenega srčka... G sicer pravi, da sem (bila prejšnji teden) nekje med 6 in 7 tednom, po mojem izračunu pa naj bi bila že v 8. No, bomo videli, kaj bo pokazal naslednji pregled.
Na trenutke mi je malo slabo in takrat o hrani ne smem niti razmišljati, ob misli na kavo mi gre pa itak takoj na bruhanje. Moj največji "problem" je trenutno utrujenost. Dnevi med tednom so taki, da grem zjutraj v službo, ko se vrnem domov in z možem pospraviva kosilo grem pa kar spat. Včeraj sem se okrog 8h zvečer sicer zbudila, a sem šla po pol ure kar nazaj spat, saj sploh nisem uspela normalno funkcionirat. Upam, da ne bom cele nosečnosti prespala (poleg službe, seveda, kjer pa sploh ne uživam).
bodite v cvetju

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarke?
5.7.2005 9:21:31   
malamisha
Pa da se še jaz pofočkam!

PDP 8.2.06.

Glavo imam polno skrbi in v četrtek imam 2 UZ in upam da bom videla utrip srčka.

Prsi mi je dobesedno razneslo, kakšnih drugih problemov pa nimam:)-

Upam da to konca ostanemo skupaj!

lp:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anita

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarke?
5.7.2005 10:09:02   
marty5
Še ena februarka, polna strahov in skrbi.

Tolažim se, da je vse to normalno - skrbi me, da ne bi bilo z mojim :duda: kaj narobe, razmišljam, če se karkoli takega počela, da bi mu škodovala ipd..

V soboto mi je bilo prvič slabo - nisem bruhala, imela pa sem vrtoglavico in grozno slabost, ki pa je do popoldneva k sreči minila. Kava mi nič kaj več ne diši - pa sem bila taka kofetarica.

Drugače pa imam 1. pregled šele 4.8. (zaradi dopustov, tako da sem se vmes naročila na samoplačniški ultrazvok v 8. tednu (14.7.), da vidim, če je z mojim :duda: vse ok in morda slišim celo srček.

V zadnjih dneh me mučijo sinusi - nos imam zaprt, grlo vneto in malček šmrkam. Vročine pa na srečo nimam. Nekje sem brala, da se v začetnih tednih rada odebeli sluznica nosu (??), je že katera slišala?
Drugače pa, se tudi jaz kot :nosecka: počutim tako dobro - nekaj posebnega, kljub vsem nevšečnostim navkljub.

Lep dan vam želim :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarke?
5.7.2005 12:17:20   
marty5
Vpišeš se tako, da greš pod post Seznam nosečk št. 46 (ta zadnji) in daš odgovor na sporočilo. Napišeš PDP, nick in porodnišnico. Potem boš na naslednjem seznamu (št. 47).

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   februarke?
5.7.2005 14:35:31   
Tina76
Še moja malenkost...

Sicer še ne vem točen PDP ampak predvidevam, da sem februarčica.

Sem že bila na UZ in videla svojo:duda: in imam tudi slikico.
Vse je ok, upam da bo tako tudi na naslednjem UZ.

Kar se pa mene tiče-KATASTROFA!!!

Sem popolnoma utrujena in to nonstop. Še dobro, da ne rabim v službi bit (šolske počitnice), ker bi verjetno spala v razredu. Doma ne naredim čisto nič. To me grozno jezi. Slabo mi je tako močno da na čase samo mežim in čakam da vsaj malo mine. Res mi je hudo.

Ampak ko preberem, da nisem samo jaz taka nesrečnica se kar malo pomirim.

Tako drage februarčice - uživajte in se beremo!!

Tina

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   februarke?
5.7.2005 15:57:43   
lenča-1
da se se jaz pofockam. Moj g. je zelo optimisticen, ceprav se iz UZ se ni dosti videlo. Naslednji pregled imam ta teden. Drugace pa tudi jaz samo spim, vecinoma sem po risanki ze v komi, zato pa ob moram ob 4ih zjutraj na WC. Slabo mi je prakticno ves cas in ceprav sem si obljubila da se bom zdravo prehranjevala ravno sedaj pojem najvec "junk fooda" - na zalost po sadju in svezi zelenjavi bruham. Poleg prepecenca mi pasajo se razne juhe. Tolazim se da obicajno ta slabost mine po 12 tednu.
Ne vem kako je z ostalimi, ampak meni so ze sedaj (pri 9t) ze vse hlace ozke. Pa sem upala da vsaj do 15 tedna ne bom potrebovala nove garderobe.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   februarke?
5.7.2005 17:32:06   
belma
:kuza:
POZDRAVLJENE!!!JAZ GREM PO UZ V 8 TEDEN.SEM NA BOLNIŠKI.KER SEM ŽE V 5T IMELA MALO IZCEDKA.JEMLJEM DABROSTON ŽE 3 TEDNE.VČERAJ PA SEM MALO ZAKRVAVELA,KER IMAM EN MALI HEMATOM. SEM BILA PRI ZDRAVNIKU,PA JE REKLA,DA JE VSE OK.SAMO MORAM MIROVAT NAPREJ IN ŽAL GRE PO GOBE NAJIN DOPUST,KI SEM SE GA TAKO VESELILA.
9nebesa NE MOREM VAM POVEDAT KAKO JE ZOPRNO MIROVANJE.A KO VEŠ,DA DELAŠ TO ZA DOBRO SVOJEGA BITJECA,POTEM GRE.
IMEJTE SE LEPO!!!!
:duda:

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   februarke?
5.7.2005 18:39:52   
SašaR
Ojla!
Tud jaz sem med vami!
Imela sem včeri prvi pregled in videla svojo pikico in srček kako ji bije!9nebesa9nebesa
Punce to je super doživetje. Jest kar nisem prišla k sebi.

Drgač mi je G izračunal PDP 19.2. tako da upam da se do konca družimo in pomagamo.
Slabosti skoraj nimam sem pa fuuullll utrujena!

LP in se beremo:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   februarke?
6.7.2005 10:46:14   
sazi
se je katera od vas že naročala na NS? pregled naj bi bil med 11. in 13. tednom. Kaj naj naredim, če mi je G na 1. pregledu ocenil, da sem med 6. in 7. tednom, po računu od ZM pa v 8.? No, upam, da se mi bo uspelo zmenit za pregled v pravem času. Imam pa vedno problem z naročanjem na take zadeve, ker naročajo samo v dopoldanskem času, mi pa v službi nimamo niti slučajno možnosti za zasebnost in kak tak pogovor po telefonu, tako da je zame naročanje na preglede pri G ful stresno...

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   februarke?
6.7.2005 12:16:12   
marty5
Jaz sem se tudi spraševala, kdaj se je potrebno naročiti na NS - zaradi čakalnih dob in v končni fazi tudi zaradi dopustov. Mislim it v Postojno. Jaz sem v 7. tednu in imam še čas - kdaj se boste ve naročile?

In še nekaj me zanima. Je imela oz. ima katera težave z grlom - imam vneto že nekaj dni in se ne počutim najbolj fajn, vročine pa nimam. Nič tudi nisem vzela - za vsak slučaj.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   februarke?
7.7.2005 10:31:59   
karin412
Živjo, jaz sem tudi februarka. PDP imam 20.2.2006. Prav fajn je, da se lahko tako pogovarjamo. Mojo pikico sem že videla pod UZ prejšnji teden, naslednji pregled imam avgusta. Drugače pa razen malo slabosti, utrujenosti in stalne hoje na wc za zdaj trenutno poteka vse v redu. Sem pa v 5. tednu imela manjšo vgenzditveno krvavitev in jemljem Dabroston.
Držim pesti in močno upam, da bo vse v redu.

Za grlo marty provaj limone, propolis na sladkorju, med...

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   februarke?
7.7.2005 16:33:42   
ursi
cao punce.

Danes sem bila na prvem pregledu. Me je najbolj zanimalo, ce je ziv. Pa je vse ok. Pa eden bo, no, ali ena. Mi je G kazal rokice, pa nogice, pa glavco, ampak jest res nisem kaj prevec razlocila med sabo. Ko sem enkat vidla, da bije srcek se mi zdi, da se mi je kar mal zameglilo.

Drgac je pa G rekel, naj bi bla mal vec kot v 7 tednu, naslednji pregled mam pa cez en mesec. Do zdaj se mi je ful vleklo, ker nisem nc vedla, kako se kaj odvija v mojem trebuhu, zdej se mi pa zdi, da bo en mesec kmalu okol in bom spet na pregledu. No, vsaj upam, da bo tko.

Za NS pa ni G se nic omenil, je rekel, da se bova za vse preglede zmenila na naslednjem pregledu.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?