Metuljček Cekinček -> Pozabila oddati vlogo za oprostitev plačila vrtca - kaj zdaj? (15.2.2010 13:21:04)
|
Prosim za pomoč tiste, ki se na to spoznate. Še zdaj ne morem verjet, da sem pozabila oddati vlogo za znižano plačilo za sina in vlogo za oprostitev plačila za hčerko. Še sama nisem prepričana, če sem res pozabila ali pa sem ju oddala in so jo na občini založili. V glavnem, danes smo dobili položnico za hčerko - 380 €, kmalu bo sledila položnica za sina. Valda bom takoj v sredo šla na občino in oddala vlogi, ampak ne vem, če bom lahko za nazaj kaj uredila. Na občini mi je gospod povedal, da moram imeti tehten razlog za to, da nisem oddala vloge. Kakšen je lahko tehten razlog? Prosim, pomagajte z nasveti! Bolezen? Otroci so bili vmes bolni, ampak tudi ne tako, da ne bi mogla do občine. Moram predložiti kakšna zdravniška potrdila? Kaj bi še lahko bil tehtni razlog? Tako jezna sem sama nase, da sploh ne morem normalno razmišljati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
|
|
|
|