charlyka -> RE: Kaj se "spodobi" za nevesto? (15.2.2010 12:43:42)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tudi tako bi se lahko reklo [sm=smiley36.gif] Kaj delaš do takrat? - Odvisno kdaj boste z ohcetjo začeli. Mi smo iz cerkve prišli ob cca. sedmih, preden se vsi sparkirajo, pridejo do aperitiva, malo pokramljaš, kakšna kratka zdravica, potem so nas pospremili v naše prostore. Tu so vsi prišli do naju, nama čestitali, izročili darila in nato poiskali svoje sedeže. Ker so ponavadi že vsi lačni (mi smo z manjšo zasedbo začeli že ob 2 popoldan na civilnem obredu), je sledila predjed, nato najin pozdrav in dobrodošlica gostom, tudi predstavitev gostov, nato otvoritveni ples. Pa je že bila mislim, da ura bila osem, pol devetih ... In potem seveda večerja. Poli se je že kar plesalo in imeli smo seveda program - igre na takšen in drugačen način, govori prič, predvajanje slik in podobno. Ura tako hitro mine, da je meni bilo kar hudo, ko sem morala že šopek vrečt. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] V glavnem, moja izkušnja je taka, da sta muzika in program bistvo dobre ohceti (ne glede na to, kakšne običaje imaš prej - civilna, cerkvena, oboje ali kaj drugega) - ženin in nevesta morata bit sproščena, vesela in bodo takšni tudi svatje! Če komu kaj ne paše, se pa ne sekiraj. V glavnem - čestitke ob prihajajočem lepem dogodku in SREČNO!!!![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|