tecnobica -> RE: Prosim pomagajte (22.2.2010 12:58:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Jaz bom pa tako rekla: tud men se je zdel ful dolgo, ko sem vedno čakala 2 meseca na en pregled, pa spet 2 meseca na drug.. Ampak ti dam en nasvet: vzemi to tako kot je - ne išči nekih hitrejših variant, ker te samo živcirajo, samo nervozna boš. Delaj ta dva meseca kaj drugega, zaposli si misli.. Karkoli. Vem, da sedajle zavijaš z očmi, ker sem jaz tudi, če sem prebrala kakšen tak odgovor. Ampak je res!! S tem, da se moraš zavedati, da npr. spermiogram iz Celja ne bodo upoštevali v neplodnostni v LJ, tudi pri operacijah raje naredijo sami, kot pa da greš kam drugam. Npr. pri nama je bilo tako, da je šel moj na spermiogram nekam drugam, bil na vrsti v 1 tednu, v LJ pa mu niso upoštevali izvida in je spet čakal 2 meseca. Ko sem jaz morala na operacijo, bi bila v Trbovljah na vrsti v 1 tednu, ampak sem šla raje v LJ in čakala 2,5 meseca. Se strinjam s Suzi. Moj je šel v PO na spermiogram, ker nam je najbližje pa še prej je bil na vrsti, jaz pa sem bila na laparoskopiji. Zdaj ko sem vodena na GK v LJ pa hočejo da grem še na histeroskopijo, pa še enkrat na laparoskopijo, ker kao oni niso dovoljj dobro opravili. Pa moj je moral še enkrat na spermiogram v LJ.
|
|
|
|