|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM pomoč izcedek
14.2.2010 19:32:12   
golobica82
Pozdravljene!

Zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje - 5 dni sem imela rjav izcedek, sluzast, brez vonja, danes pa je ta izcedek zamenjal rdeč madež, včasih kot izcedek. Moti me, ker je kri sveža in ne kot pri menstri. Znakov za M nimam, za nosečnost pa še manj. A mi lahko prosim katera pomaga, kaj naj bi to bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM pomoč izcedek
15.2.2010 8:40:23   
Anonimen
kdaj pa bi morala dobiti M? rjava barva pomeni krvavitev nekje "notri", ampak kri oksidira, zato je rjava. lahko da boš dobila M, pa je bilo do sedaj čisto malo, zato je preden je ven prišla kri, že postala rjava.

(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2010 8:48:25   
t27
Jutro, tudi jaz imam podobne znake, pred enim tednom sem imela transfer, včerja in danes pa rjavi izcedek. Naj samo napišem da vsaka ženska ima različne znake in tudi izcedke, ena ga ima, druga nima, tako da je težko karkoli reči. Tudi jaz sem v zadregi in upam na vse najboljše.

Upajmo, da se ne prikaže user posted image če pa, novim zmagam naproti user posted image

Vedi le, da nismo edine v vsakem primeru, pozdrav!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2010 20:45:47   
golobica82
HVALA!

Govorila sem z G, rekla je,  da je to hormonska motnja, pa da če se samo enkrat pojavi, da ni panike, če se več pol pa pregledajo in delajo preiskave.
t27? Kako je?

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za fantka
Petorg

Katero ime vam je najbolj všeč?

Emil (17%)

Paul (8%)

Julijan (50%)

Tobi (25%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!