pediatrinja Ajda Cimperman (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


zala1 -> pediatrinja Ajda Cimperman (14.2.2010 18:38:14)


Pozdravljene, glede na to, a je ful težko dobiti pediatra me zanima, če ima katera izkušnje s pediatrinjo dr. Ajdo Cimperman? Hkrati me zanima ali je samo samoplačniško ali sprejema tudi na osnovi koncesije? Hvala. lp




ksenija12 -> RE: pediatrinja Ajda Cimperman (15.2.2010 9:12:46)

Sprejema tudi na osnovi koncesije. Je pa odlična[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in jo toplo priporočam.
Mislim da ima vsak mesec na začetku nekaj prostih mest. Čimprej jo pokliči.




špelin@ -> RE: pediatrinja Ajda Cimperman (15.2.2010 9:19:11)

IZVIRNO SPOROČILO: zala1
če ima katera izkušnje s pediatrinjo dr. Ajdo Cimperman?

Moja bivša svakinja je bila nad njo sprva izredno navdušena, ko pa je šlo zares (beri: huda srčna napaka pri drugem otroku), sta jo nezainteresiranost in odklonilni odnos te pediatrinje močno razočarala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Po njenih izkušnjah je omenjena zdravnica super za običajno preventivo+sistematiko, za klasične viroze, standardna bakterijska obolenja in otroške bolezni, pri hudo bolnih otrocih pa (po izkušnjah omenjene mamice) "odpove" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Sempervivum -> RE: pediatrinja Ajda Cimperman (15.2.2010 9:33:15)

Jaz sem jo klicala za našega  fanta, pa ni sprejemala novih. Menda samo na začetku meseca sprejme nekaj malega novih pacientov - sprejema preko koncesije - teh nekaj na mesec. Jaz sem klicala kakšnega 5 v mesecu, pa sem bila že prepozna. To je sicer kršitev zakona, ampak kaj naj ... Tako da dvomim, da ti bo uspelo. No, saj držim pesti, ampak moja izkušnja je pač taka.

Srečno!




roti22 -> RE: pediatrinja Ajda Cimperman (15.2.2010 16:46:20)

Mi jo imamo pri obeh otrocih in smo zellllooooo zadovoljni, prijazna do staršev in otrok, vedno pripravljena pomagat z nasveti po telefonu, skratka superlativi... Žal ne vem kako je pri resnih stvareh (hb nismo imeli!!), ampak z moje strani vse pohvale. Edino sestra včasih malo kvari zadovoljstvo, ampak se ne damo!




Stran: [1]