|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnost zanositve?
14.2.2010 16:26:23   
blackened
hey.stara sm 16 let in pred tremi tedni sva mela s tipom prvi spolni odnos.
uporabla sva kondom seveda.vame mu ni pršlo me pa mal skrbi ker je prej še s prsti šou vame pa popravlu si je mal kondom.vmes si je roke tut umil.
zdej me pa zanima če je kej možnosti zanositve.teoretično ni kar mi je že on sam reku pa tut frendice.
dva tedna po sexu sm dobila menstruacijo k je bla ene dva,tri dni močna trebuh me je tut zelo bolel.trajala je 4,5 dni.izostala mi ni ker je ciklus biu doug 30 dni prejšni 31.
da bi se pokazal kašni drugi znaki recimo slabost alpa kej druzga ni nč.
razn bolele so me prsi mal ampak mi je tut frendica rekla da so njo tut potem ko je začela sexat.a je to lahko zarad tega?
vem da so možnosti da sm noseča zlo zlo mejhne ampak sm brala na enem forumu da je ena ženska zanosila test je biu negativen , 2 menstri je še dobila pol ji je pa izostala.in zdej me mal skrbi da se lahko to tut men zgodi.

hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnost zanositve?
14.2.2010 16:40:06   
katra55
Če si dobila normalno menstruacijo potem sigurno nisi noseča. Prsi pa bolijo pred menstruacijo, to je PMS. Glede na to, da sta bila zaščitena si lahko mirna.

(odgovor članu blackened)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2010 18:25:06   
blackened
aha hvala.
sam a je normalno da me še zmer mal jajčniki bolijo čeprou nimam več menstre?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2010 20:29:17   
thevenus
blackened ,
pojdi k svoji ginekologinji in se pogovorita o najprimernejši zaščiti zate, ker drugače se boš po vsakem spolnem odnosu spraševala, če si mogoče noseča.

(odgovor članu blackened)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2010 21:42:12   
Anonimen
Po tvojem opisu sodeč vsekakor nisi noseča, tko da se lahko kar pomiriš.

Se strinjam s predhodnico - pojdi do ginekologije, pa da se malo pomenita o zaščiti...

Dodala bom pa še to, da sem bila jaz tudi po prvem spolnem odnosu ful občutljiva, ker mi ni nobeden nič povedal in mi razložil kaj in kako (takrat še ni bilo interneta, da bi si človek lahko kaj pogledal), pa malo se mi je ciklus zmešal - hormoni delajo svoje. Poleg tega sem skoz po malo krvavela, pa mehur se mi je vnel... cel cirkus. Lahko si predstavljaš živčno vojsko v glavi.

Najbolje je, če imaš možnost z nekom se temeljito pogovoriti, razrešit vse dileme in dobiti odgovore na vsa tvoja vprašanja.

Želim ti odlično, predvsem pa brezskrbno spolno življenje v prihodnosti.

(odgovor članu thevenus)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Nakup igrač
Admin

Kako pogosto kupujete igrače svojim otrokom?

Le ob posebnih priložnostih (rd, božiček...) (52%)

Vsak mesec nekaj novega (11%)

Vsakič, ko opazim igračo, ki bo otroku verjetno všeč (16%)

Ne kupujem igrač (20%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!