Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 14.2.2010 12:33:13
|
|
|
|
travica
|
kdaj bi pa šli ker npr. v juliju in avgustu je boljše nikamor,ker je v egipti 40 v turčiji pa 35 C
|
|
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 14.2.2010 13:08:32
|
|
|
|
travica
|
pa s 5 in 2 letnim otrokom, ne verjamem, da boste hodili na kakšne izlete. Tako da boste 1 teden v hotelu, pri čemer niti ni važno, kje ste, važno je da je dober hotel (ne manj kot 4*), po možnosti s tobogani, če jih imajo otroci radi in blizu plaže, pa tudi ne predaleč od letališča, ker zna bit transfer od letališča do hotela z malimi otroci zelo naporen. Upoštevajte tudi čas leta: do Egita je 4,5 ure, do Turčije 2 uri. - ker nam je bil največji izziv zaposlit 2 letnico za 4 ure (nabavili smo DVD player ki pa pali samo 1 uro)
|
|
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 14.2.2010 15:05:49
|
|
|
|
Lolita23
|
Mi gremo v Turčijo spetembra v hotel Eftalia village 4 zvezdice, no imamo pa sam eno 1 l punčko;:::)
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 20.2.2010 21:24:13
|
|
|
|
neli365
|
Egipta ne priporočam s tako majhnimi otroci, ker ponavadi imajo še starejši težave z prebavo (diareja in krči), pa tudi hrana je zelo specifična. Izleti odpadejo, ker dvomim da boš z otroci hodila v puščavo (ponavadi se gre za celi dan) ali na snorklanje. Sem bila tam septembra in je bilo na soncu 45 stopinj. Odločitev je tvoja, ampak jaz ne bi šla niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 20.2.2010 23:30:48
|
|
|
|
srša
|
V Turčiji smo bili v začetku maja, ko je hčera imela 2leti in pol, meni osebno je bilo takrat prehladno, ni bilo za kopat. V Egiptu smo bili novembra, nismo se nič zastrupili, potrebno je res pač pazit glede hrane..., šli smo na izlete, bilo je super.
|
|
|
|
RE: Kam v Egipt? Ali Turčija? 20.2.2010 23:36:01
|
|
|
|
rija
|
bila in v Egiptu in Turčiji, pa bi ne šla na nobeno od teh destinacij z MOJIM 4 letnikom njemu je pomembna riva in par metrov obale....to pa dobim bistveno ceneje in bližje
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?