Tiamo -> Avguštine (4.7.2005 15:02:15)
|
Moramo višje, bravo violinski ključ :bravo::bravo: Da se malo odpočijem, lih likam...imam še par majc od mojega :love:. Jaz sem oz. mi je tašča za :duda: vse kupila v Baby Centru in v Bennetonu, pa še nekaj v Emporiumu. Kupovala ne bom nič več, dobila sem eno škatljo oblekc od znanke, pa v petek dobim še dve vreči od prijateljice. Pa še tole moram povedati, moja predraga mami je moje oblekce in od brata šparala do zdaj!!! Si morte misliti, vse je skoraj staro od 25 do 30 let, pa sem ji rekla, da so stvari stare in da mi niso všeč. Pa je surlo potegnila do Pakistana. Skor v joku mi je govorila, da je ona štrikala pajace, jopce in copatke, meni pa ni nič všeč. Da zdaj nima denarja, da bi mi kaj novega kupila, bla, bla... (res nima denarja, ker je mogla za zobe mastno plačati). Pol sem si izbrala par stvari, da se je bila vsaj malo zadovoljna. Ji povedala, da nič ne pričakujem in da imam dosti stvari, da mi bo veliko več pomenilo, če mi bo prišla pomagat pospravit ali počuvati :duda:. Se je pomirila... Par stvari je že romalo v koš, upam, da ne bo opazila. se tipkamo, grem do konca zlikat
|
|
|
|