dostmam
|
Lep pozdrav! Prvo bom vprašala za drisko. 2 letna punčka ima drisko 2 dni....odvaja jo zelo pogosto, tudi do 20x na dan, ampak zelo malo...je sluzasto in ne preveč smrdeče....Ko sem jo v petek peljala v vrtec je bila zdrava, popoldan ko sem jo prišla iskat pa je imela vročino 37,4 vendar nic driske. Ko smo prišli domov je po 3 urah dobila 38,3 vročine in drisko...vročina je padla , danes je ni več....driska pa še vedno prisotna....pije kar dovolj, slabo pa je....veliko je pojedla sicer bobi palč, in prepečenca, ostale hrane pa se noče niti dotaknit. Kaj oblaži drisko? Zdaj pa bi povedala še nekaj za vrtec. Že od septembra naprej se to dogaja.....zboli in je doma dokler se ne pozdravi...gre v vrtec, je notri 2 dni pa spet zboli...ko pridem po otroka notri vsi kašljajo ko norci, smrkajo, iz nosa jih kar lije, eden pa čist vnete učke, tako da je naša tud to pokasirala...eden je čist bled in samo sedi v kotu.... Večkrat sem prišla ko so otroci spali, okno pa je bilo na stežaj odprto...so rekle, da so malo prej odprle, ampak notri je bila prava ledenica...vekrat takole ko pridem po tamalo ima rokice čisto mrzle pa lička....nevem kaj se grejo. Tudi soseda je povedala da je večkrat opazila ko je prišla po hčerko da so bila okna na stežaj odprta. Druga prijateljica mi pa tako pove " Ja nič novega, a še ne veš tega, tako majo manj dela, ko jih več zboli " Halloo... In sem že kar jezna...jaz vedno če mi otrok zboli, počakam da se pozdravi šele nato jo dam spet v vrtec, in ko pridem tja in ko vidim da se tam eden kašlja ko star fičo, me ne preseneča ko mi čez 2 dni tamala spet zboli...in smo tako 2 dni v vrtcu 4 dni doma.... Se kateri tudi to dogaja? Lp
|