Se je začelo??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

niksika -> Se je začelo??? (13.2.2010 9:17:38)

Punce pozdravljene,sem prvorodka in ne vem točno kako naj bi se začelo...sem v 39. tednu in včeraj popoldan me je špikalo spodaj približno pol minute,ok pol pa nič do večera. Od 21.00 pa do 6.00 zjutraj pa nonstop neki krči, pa nenormalno lačna sem postala ob 22.30[sm=zmeden.gif]. Zdajle pa spet nič. Mogoče pa le bo[sm=bravo.gif]

Lp

manna -> RE: Se je začelo??? (13.2.2010 9:25:10)

Mogoče imaš t.i. ščipalnike - to niso še pravi popadki ampak samo ščipanje. Jaz sem imela tako ščipanje na vsakih par minut cel dan. Kot da bi bili popadki, samo bolj blago. Tapravi popadki so se mi začeli naslednji dan. Ko bodo ta pravi popadki, takrat bo fajn bolelo, tako da boš sopla in komaj dihala..

jaša2 -> RE: Se je začelo??? (13.2.2010 11:52:34)

se strinjam z manno. lahko da je nekakšna priprava na ta prave popadke, ki jih res ne morš sfalit!! jaz sn se prvič tud spraševala, a jih bom prepoznala, kako to zgleda... pol pa takoj vidiš, kak to zgleda!!

AnciM -> RE: Se je začelo??? (13.2.2010 12:21:21)

Prave popadke boš prepoznala, brez skrbi. Pa še takrat ni nujno, da se je začelo. Sama sem prejšnjo noč preživela v porodnišnico. V četrtek zvečer sem dobila popadke na 5 minut, ki so trajali do jutra. Žal pa se nisem nič kaj odpirala. Zjutraj se je vse umirilo, odprta sem celo 2 prsta. K sreči mi je uspelo dohtarje naštimat, da so me domov spustil, saj imam doma enega 18 mesečnika.

carly -> RE: Se je začelo??? (13.2.2010 20:37:09)

Včasih tudi pravi popadki niso tako boleči, kolegico je samo fejst v križu začelo bolet pa je čez uro rodila, jaz sem imela pa umetne popadke tako da iz svojih izkušenj težko govorim.

niksika -> RE: Se je začelo??? (14.2.2010 11:30:49)

Ojla, sem še kar doma, s tem, da imam vsak dan takšne krče in bolečine spodaj, kot pri menstruaciji. Najbolj ponoči...

AnciM -> RE: Se je začelo??? (14.2.2010 12:07:16)

niksika saj bo! Do konca meseca bova zagotovo zibali. Mene so danes ponoči spet dajali popadki 2 uri na 5 minut. Potem pa spet nič. Ko se bodo občutki spremenili: ko te bo ob popadkih še dol tiščalo ali pa kaj podobnega, se pa le pojdi pokazat v P. Meni so v petek delali amnioskopijo, zato vem da ne bo še tako kmalu. Upam, da tebi uspe ćim prej.

Stran: [1]