Pediater (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

SashaB -> Pediater (4.7.2005 13:37:14)

Prosim vas za nasvet... Katera pozna in lahko priporoči kakšnega dobrega pediatra. :) Smo namreč čisto sveži iz porodnišnice :modri: in sedaj ne vem k kateremu zdravniku naj gremo na pregled. Verjamem pa da je sigurno, kot pri odraslih, lahko kar velika razlika med njimi.
Smo iz Ljubljane in ne bi rada vsakič ko gremo na pregled ure čakala v kakšni čakalnici, dokler ne bomo na vrsti. :(

Ful hvala!

Gina -> Pediater (4.7.2005 15:04:23)

Meni je bila fajn dr. Gradiškova v zd bežigrad. Taka, življenjska je, pa domača zdravila ti tudi predlaga, pa ne daje kar tako antibiotika v tri dni, kot veliko pediatrov, na kar sem jaz alergična - eni imajo pa to radi. Kako je zdaj z gužvo tam, ne vem, ker ne stanujem več v Lj., strokovno jo pa lahko samo pohvalim, pa so bili moji veliiiiiko bolani, različne reči, nič se ni nikoli zmotila, pa sem jaz zahtevna "stranka".
Večina ostalih zdravnikov za Bežigradom je tudi ok, razen ene, ki je pa ne smem javno zdaj izpostavit.

Zelo pohvalijo dr. Tratnikovo v Črnučah, samo ne vem če sprejema nove.
Aja, pa v Murglah privat pediatrijo tudi pohvalijo.

Mina1 -> Pediater (4.7.2005 15:07:06)

Da še tu napišem:

ZD LJ Bežigrad ima odloične pediatre. Tudi mi imamo dr. Gradiškovo pri obeh fantkih, je fenomenalna in tako.

pa-pa Mina1

kiko -> Pediater (4.7.2005 23:46:23)

Pozdravljena! Mi imamo dr. Tatjano Grmek v ZD Center Metelkova ,s katero smo več kot zadovolnji.

martinela -> Pediater (5.7.2005 13:00:57)

Moja punčka je v ZD Šiška, pri dr. Nevenki Kosec. Sicer sva bili šele dvakrat tam (enkrat na posvetovalnici in enkrat se je šla pokazat - mastitis), pa se mi je zdelo, da je zelo fajn (trkam na les). Pohvalila in priporočila mi jo je moja prijateljica, ki ima triletnega fantka. Čakalnice so zelo lepo opremljene, čakala nisem nikoli, ločujejo zdrave in bolne, skratka - pozitivna izkušnja.

Veliko sreče,
m

SashaB -> Pediater (7.7.2005 12:13:00)

Hvala vsem za pomoč. Bomo danes malo poklicali.

Lp :)

Stran: [1]