valči -> RE: kaj bodo pa vaši malčki za pusta hrusta ? (13.2.2010 17:33:30)
|
Sin bo kavbojec(kupila sem mu klobuk )puško ali pištolo ima,rutko dobi okrog vratu,kavbojke,srajca in brke bom mu narisala... Srednja hčerkica bo princesa(kupila tiaro in palico),šli smo na dile in našli lepo poletno oblekico,daljšo in malo večjo,spodaj beli štrampli in bela majčka in to je to. Najmlajša hčerkica bo,če bo zdrava do takratali metulj(od lani imam krila od metulja in obroč)spodaj jo oblečem v roza oblekco,ali belo.Če ne bo hotela imet kril,bo princeska v beli dolgi oblekici. Podvprašanje za vas: Vsi kupujete oblačila,komplete,itd...? Namreč da se na podstrešju veliko tega najti.Jaz pač poiščem poletna oblačila,kak dodatek kupit in znajt se je treba.Tavečja bi lahko bila rdeča kapica,rdeče krilo,rdeča kapa,košara z dobrotami... Tavečji bi lahko bil kuhar,vojak,tamicena si je dala gor eno krilo oranžno,bi ji lako zelene hlače oblekla,kako dodatek in bi bila roža. Ful tega lahko najdeš. Mož mi je dal idejo,če hočem.Okrog telesa zavežeš ali polepiš veliko vrečk,zadaj na hrbet daš karton in napišeš RECIKLAŽA[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Seveda za večje otroke. Kako vi to delate? Namreč,ko smo bili mi otroci,so nas tako gor naštimali,da niso nič kupovali,oz,sami smo se.
|
|
|
|