Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 14:49:47
|
|
|
|
baguSka
|
kaj pe je zate cenena obleka!? no, vids.. jst pac nimam teh predsodkov.. pa tud nic manj dobre niso fotke, ce jih nardis sam.. vsaj men je butasto metat denar za te stvari! pa se tud nimava verjetno nic manj rada zarad tega.. - kar je pa bistvo pri vseh ja!
|
|
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 17:41:02
|
|
|
|
nanč
|
kaj pe je zate cenena obleka! da ne bo pomote,jaz gledam na ceno pri oblačilih,si redko privoščim kaj zelo dragega.Ampak za poroko si res ne bi privoščila obleke za 30 e,se raje ženim takrat ko imam dovolj našparano za obleko.Moje mnenje je, da obleka da tisti čar nevesti.In seveda frizura,make up.Da so slike lahko enako lepe če jih slikaš sam ?V primerjavi profijev?Te bi pa res rada videla
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 18:18:50
|
|
|
|
ajsek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč a res? sem mislila, da ti mož ostane za vse življenje. ampak ok.. user posted image ni rečeno,da ti mož ostane za vse življenje.Slike pa ostanejo. In potem lahko bivšega moža izrežeš iz slik, za vedno ti pa ostane dokaz, da bila enkrat popolno naličena, sfrizirana in v pravi poročni obleki. To je bistvo!
|
|
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 19:23:30
|
|
|
|
nanč
|
In potem lahko bivšega moža izrežeš iz slik, za vedno ti pa ostane dokaz, da bila enkrat popolno naličena, sfrizirana in v pravi poročni obleki. To je bistvo! Meni je bistvo,da sem se poročila z mojim izbrancem,s katerim sem srečna,s katerim smo srečna družina z najinima dvema otrokoma.In zelo mi je bilo pomembno,da sem bila na ta dan urejena,kot sem to želela.Če se bova pa kdaj razšla(upam,da ne)pa sigurno ne bom rezala slik A bi to kaj pomagalo???
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 19:31:19
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč kaj pe je zate cenena obleka! da ne bo pomote,jaz gledam na ceno pri oblačilih,si redko privoščim kaj zelo dragega.Ampak za poroko si res ne bi privoščila obleke za 30 e,se raje ženim takrat ko imam dovolj našparano za obleko.Moje mnenje je, da obleka da tisti čar nevesti.In seveda frizura,make up.Da so slike lahko enako lepe če jih slikaš sam ?V primerjavi profijev?Te bi pa res rada videla ok.. iz tegale je meni jasno, da se jih veliko poroci zaradi 'obleke'.. in da imajo svoje porocne fotografije, katere ostanejo za vedno..
|
|
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 19:32:18
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč In potem lahko bivšega moža izrežeš iz slik, za vedno ti pa ostane dokaz, da bila enkrat popolno naličena, sfrizirana in v pravi poročni obleki. To je bistvo! Meni je bistvo,da sem se poročila z mojim izbrancem,s katerim sem srečna,s katerim smo srečna družina z najinima dvema otrokoma.In zelo mi je bilo pomembno,da sem bila na ta dan urejena,kot sem to želela.Če se bova pa kdaj razšla(upam,da ne)pa sigurno ne bom rezala slik A bi to kaj pomagalo???
|
|
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 19:33:13
|
|
|
|
baguSka
|
nanč, sej je kul!!! sej nisi edina, ki ze od majhnih nog sanja o beli obleki!
|
|
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 20:14:05
|
|
|
|
nanč
|
nanč, sej je kul!!!user posted image sej nisi edina, ki ze od majhnih nog sanja o beli obleki!user posted image šampanjec je bila
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 15.2.2010 20:15:33
|
|
|
|
nanč
|
ok.. iz tegale je meni jasno, da se jih veliko poroci zaradi 'obleke'.. user posted image in da imajo svoje porocne fotografije, katere ostanejo za vedno.. user posted image a-a,wrong!ma..ne da se mi več
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 25.9.2010 15:03:14
|
|
|
|
slutnja
|
jaz prodam poceni in ful lepo porocno obleko. za vse ostalo me kontaktirajte na zs
|
|
RE: obleka za "majhno poroko" 29.9.2010 12:22:35
|
|
|
|
malilump
|
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja jaz prodam poceni in ful lepo porocno obleko. za vse ostalo me kontaktirajte na zs Slutnja ZS
|
nosecnostbybyka_1987koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?manj kot 18 (
4%)
19-25 (
41%)
26-30 (
39%)
vec kot 30 (
16%)
Število vseh glasov: 1168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!