Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tablete za pomivalni stroj 14.2.2011 13:21:57
|
|
|
|
Stripy007
|
Popravek za test zgoraj: Hoferjeve tablete so prav tako ocenjene na testu, samo da so pod imenom Aldi Akuta Komplett in so prav tako dobre kot Lidlove, na drugem mestu.
|
|
|
|
RE: Tablete za pomivalni stroj 15.2.2011 7:49:06
|
|
|
|
kalbo
|
Pri teh tabletah prodajajo že 20 ali več let isti šit pakiran v raznoraznih oblikah in agregatnih stanjih.
|
|
|
|
RE: Tablete za pomivalni stroj 5.5.2011 14:13:37
|
|
|
|
rok88
|
[color=#000000 size=3] Pozdravljeni, na popravilo sem pripeljal svoj pomivalni stroj Bosch, kateremu smo po nesreči pokrivili pante na zapiralnih vratih. V momentu so mi odšteli 24€ na račun diagnostike, kljub temu da sem stroj sam pripeljal na servis, vendar pa so mi povedali da bodo teh 24€ odbili pri stroških popravila. Po 3 dneh me pokličejo, da bi popravilo prišlo 324€. Že v štartu mi je bila cena zelo sumljiva, od kje jim cena 324€. Od tega bi na koncu odbili 24€ na račun že plačane diagnostike in prišli bi na lepo okroglo številko 300€. Glede na to, da bi me nov stroj prišel cca, 150€ dražje, se za popravilo nisem odločil. Ko sem stroj prevzel, sem opazil, da ga niso niti odprli za diagnosticiranje napake. Vljudno sem se zahvalil za njihovo storitev in stroj odpeljal k lokalnem serviserju gospodinjskih aparatov. Ta se mi je samo močno nasmejal ko sem mu omenil Etisovo ceno popravila. Stroj mi je popravil v enem dnevu, računal 23€ za material in 46€ za delo, se pravi 69€. Popravilo me je prišlo cca. 5x ceneje kot pri Etisu. Skratka servisa in trgovine Etis se bom v bodoče močno izogibal in svojo zgodbo poskusil razžiriti čimdlje. Ta servis uporabnikom toplo odsvetujem. Lp, Rok
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?