Gina -> ŽENA ALI LJUBICA??? (5.7.2005 15:56:36)
|
Cipresa, ko bi ti vedela, koliko truda človek vloži v to, da bi veza uspela, preden gre narazen! Pojma nimaš, ampak to menda vse ženske delamo. Še težje je, če imaš otroke. In če ima moški drugo, je sigurno vzrok za to. Že prej je škripalo. Sem prepričana v to. Seveda se ljudje lahko zmotimo, kaj pa drugega. Imamo pravico do tega. Poleg tega se pa ljudje spremninjamo. Z leti se morda različnost zmanjšuje (se mi zdi, da je zdaj pri nama tako), oz. se povečuje (tako je bilo pa z bivšim). Če ne trobiš več v isti rog, če ne slediš istemu trobentaču, je brez pomena vse skupaj. Lahko se oba trudita, pa ne bo nič. Želje so preveč različne. In otrci trpijo v taki vezi. Ko je meni sin rekel: Mami jaz ne morem več, pojdimo!, je meni šele tisti čisto zadnji kliker zasvetil. Takrat sem lahko šla. In če vse skupaj seštejem, kaj bi bilo, če bi bila midva z bivšim skupaj? Vsi bi bili nesrečni: on, jaz, otroci. Tako pa smo vsi zadovoljni. Ni idealno, seveda ne, ker imajo očeta drugje. Imajo pa po svoje po drugi strani še boljšo situacijo, imajo dva moška "modela", vzorca vedenja. Vidita, da so ljudje različni. In oba imata rada. Vsakega pa prav gotovo na svoj način.
|
|
|
|