rija -> Veste, kaj mi dvigne pritisk... (4.7.2005 13:30:45)
|
Glej raho, sem prepričana, da ima vsaka od nas:nosecka: v glavi nek scenarij rojevanja, ki je zanjo popoln. Kot si ga imela ti, ga imam tudi jaz. Žal pa se velikokrat zgodi, da naše želje niso izpolnjene, kar lahko vidiš pri sebi. In če imamo možnost prispevati k temu, da bomo čim bližje začrtani poti, potem je prav, da jo izkoristimo. Meni so že v Lj predlagali, da mi naredijo CR, za kar sem bila tudi sama pred nosečnostjo trdno odločena. Ko pa je bilo tako daleč, da sem končno na uz videla tisti srček, pa se mi je CR zdel kot nekaj, kar mi bo vzelo nek trenutek, ki ga ne bi rada zamudila. Ker imam kar nekaj problemov z bolečino, zaradi ignorantskega ravnanja nevestnih ms zdravnikov, sem se sama pri sebi odločila, da želim roditi z EA. Če bo na podlagi mojega zdravstvenega stanja možno seveda. Ker pa mi v ms tega ne garantirajo oz. gledajo na to kot so nekoč na prvi polet na luno, mi je pač žal. Kot sem že rekla, me nebi motile niti sobe, takšne kot so, niti tistih par sester, ki se za dobro jutro derejo po hodnikih kot kure na gnoju... Ampak, dokler imamo možnost, da si pot do cilja lahko izberemo, sem zadovoljna. In si jo bom zbrala. Če je izbira poti v Ms problematična, bom pač poiskala drugo ustanovo, ki spoštuje tvoje želje. In dobro, da take še obstajajo. Zakaj bi veslala do Amerike, če pa lahko letim....
|
|
|
|