Pa kje... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:16:54)

se ne spomnem :)-

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:18:16)

Bl zakomplicirano...
sem se preselila v najeto stanovanje, kjer ni kabla niti neta. Sem hotla sama to zrihtat sam se mi zdej pa tud tolk za mal zdi, ker je gazdarici čist odveč zrihtat en blesav lampadin=lestenc, češ, da oni pa v stanovanje ne bi čist nič vlagali, kreteni.

Mi je tolk dol mahnilo, da bi najraje kar kufre spokala. In šla domov na primorsko. ***** pa tak način. Jest naj plačam kabel in net, pol pa ko grem ven pa kaj? Kuča časti...

Pupica -> Pa kje... (4.7.2005 13:19:26)

...evo mene viv.Sam časa ni nobenga, časa..:(
Me prav skrbi kaj šele bo?8)
Tko da punce uživejte v konstruktivnih debatah, pozdravček vsem...:love::love::love:tut za Mirno.

Bav bav:kuza:

soncece24 -> Pa kje... (4.7.2005 13:22:57)

Ma to pa res ne gre tak,pikec, že itak si ji celo stanovanje pofarbala. Če si tu samo začasno, se ti to res ne splača, pač škoda, ker je zvečer tu brez tebe tak puuuusto (ko v sahari).

Pa saj ko v nedeljo sedmico zadenem ti častim toti priključek, ni blema.

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:24:46)

uuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu 0%maščobe

soncece24 -> Pa kje... (4.7.2005 13:24:57)

Ribica, to pa vem, da ni fajn, če ma mama dopust. Moja si vedno vzame en teden septembra, da je doma. In potem samo puca, ker nima kaj delat. Groza. Jaz pa od jutra do veča v mestu, da mi ni treba zraven pucat. Lani je razstavla vse kar se je v stanovanju razstavit dalo in je vse spucala, še od pomivalca sprednjo stran je tipke ven vzela pa take fore.

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:31:40)

soncece, lol. Ja, naša tut puca in zraven obvezno:
-zmeri sm za vse sama
-nben mi nč ne pomaga
-a vi res ne vdite da je treba spucat
-ja ne nkamor ne morem it lej kakšn je
-pa pr ns je k pr ciganih
-mi je kr nerodn k kdo pride
-vsaj za sabo pospravte

....

Eh ja. Čez eno uho noter, čez druzga ven al pa slušalke na glavo:ups:

soncece24 -> Pa kje... (4.7.2005 13:35:42)

In najhujše je to, da ko bom v njenih letih bom sama taka, že zdaj vidim par podobnosti. me je ža zdaj strah tega.

Ja, naša je tudi vćasih jamrala, pa je obupala, ker je itak nihče ne posluša. Jaz mam včasih bolj, včasih manj čisto, s tal pa nikoli ne jem, tak da ne rabim tak pucat ko ona.

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 13:36:31)

sončece24 - tvoja mama k je bla na Siciliji - a so šli tudi na Eolske otoke? Dej jo mal povprašej prosm...

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:37:45)

Hehe, maš prav :)

Ma iste stvari počnemo. Moja mami zmeri prav, da ona že noče bit taka, kot je njena mama. Povsem enake finte. Pa zmeri je težila fotru, da je isti k dedek. Hja, enako. In vidm tastarejšo sestro .. ma iste finte od mami. Obup. Sam da zna bit še bolj tečna:hudicek:
In ko sta bla mami in oči v Berlinu novembra .. sm jst vse delala več al manj in težila unima dvema, da naj že enkrat pomijeta posodo itd .. sem tut dobila nazaj .. ti si čist taka k mat:ups:

lp,:fis:

soncece24 -> Pa kje... (4.7.2005 13:44:33)

Viv - ni bla tam, ni se premaknila s sicilije. Je bla samo en teden, pa je morala maksimalno izkoristit. že delaš plan potovanja?

Ja, ribica, pri nas je tudi tak, če hočeš mamo užalit ji rečeš, da je ista kot babica. Pa bolj ko to pucanje me razkuri, ko ne zna direktno vprašat, ko kaj rabi. Namesto, da bi mi rekla, da naj grem v trgovino i kupim solato, me kliče pa začne kje si... Pol pa cela štorija predno mi pove, da bi v bistvu solato rabla...

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 13:48:02)

Ja, mamo okvirno... po eni obali dol (obstaja varianta da bi šli na trajekt Rijeka - Bari), potem bi si v J Italiji pogledali še Trulli in castel del monte... pa se prebili na Sicilijo, šli za par dni na eolske otoke, potem se premaknili na Cefalu, bli neki časa tam in mal pogledali okrog, šli na J del, tam meli ene dva bazna tabora, v vsakem po par dni, potem pa še nekam na V del, da gremo na Etno, pa tam okrog pogledat 2-3 znamenitosti, pa nazaj domov...

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 13:50:21)

Viv pa sporoč kakšni so tipi dol...
Mi iščemo enga k je z morja doma, pa od tam kjer je srčni utrip pod 25/min...

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 13:59:13)

pikec0 - na zalogi mam enga full full full hudga črnogorca iz bar-a. a bi blo kul?

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 14:00:42)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Kaj bi morala pol jest vse delat?
V smislu: ustaj zemljo, da legnem.

Ampak če je lušten pa nima doktorata pol je tud fajn...
Kaj pa je to bar-a

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 14:21:19)

Bar je v Črni gori ob morju!

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 14:25:29)

pikec0 - evo sličica zate v albumu :love:

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 14:42:12)

uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu
Viv, sam a si ti prepričana, da je fraj k eno bejbo objema...8)

Zgleda njami...
Sam jest bi mu lih do popka pršla ....:((

smrka -> Pa kje... (4.7.2005 15:33:23)

kje ste spet vse s cveka? Jest sem nazaj s pregleda pr babci, je srcek lepo razbijal tamala pa zraven se kolcala. Je rekla babca da je kar oreng spuscena dol - ko bi vsaj prej rodila :) drgac se 14 dni......

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 15:34:59)

Jest sem tle...

smrka -> Pa kje... (4.7.2005 15:37:19)

pikec a mas kej otrk al si nosecka zdele?

Anonimen -> Pa kje... (4.7.2005 15:41:39)

Nič od zgori naštetega.

Sem na forum upadla ko sem bila prvič noseča, pol pa sem imela SS, pa še enega, pol se me je še desc naveličal in po vseh kriterijih tle sploh ne bi smela viset. Ampak vseeno visim. :)- Ste mi preveč fajn.

Pa ljudjem talam zastojn nasvete o arhitekturi opremi in življenju :)-:)-:)-

Se grem Mišn inposibl:ups:

smrka -> Pa kje... (4.7.2005 15:50:06)

Ah dej no kaki kriteriji! Pa se dobr da je dedc sel zdaj, in ne pol ko bi imeli kako pikico/a. Bo ze taprav uletu. Ful imas fajn poklic. Saj jest tud kar visim tukaj gor, tako da so se mi danasnji zrezki napol zazgali... no toliko o odvisnosti RR. :)

Minka Pobalinka -> Pa kje... (4.7.2005 15:51:03)

Oj Pikec.. Že zadnjič sem ti hotela napisat, da po vsakem dežju posije sonce. Jaz sem bila pred kratkim v taki situaciji kot ti.. sem že mislila, da sem čist zavozila :(, da nikoli več ne bom našla koga, s katerim bi želela preživeti celo življenje. No, pa sem po naključju spoznala :love:, ki mi je pisan na kožo in sedaj čakamo (menda) :roza:

Lp, 9nebesa

viv_ -> Pa kje... (4.7.2005 16:54:21)

Pikec, una bejba je moja malenkost :)-

smrka - kul :) Jest sem rodila 17 dni prej in je blo super. Pa tamala je bla velika 54, težka 3415, tko da še dobr da je blo prej... Držim pesti.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]