Poka
|
Ta želja po otrocih se mi še ni uresničila, mogoče pa zato, ker tako dolgo traja, da bom sigurno potem moj otrok na prvem mestu, pa potem daleč za njim drugi - moje ima nagledano sobo s Ferrari avtom v original obliki in omarami v obliki bencinske črpalke, ki stane nekih 6000 EUR in jo bo treba uvozit iz ne vem kje, Danske se mi zdi, sam na koncu se mi pa zdi to tako pretiravanje, da res, tudi če bom imela ne vem koliko denarja, ne mislim razvajat otroka in ga vzgajat v materialistični smeri, ker vidim, kam je to pripeljalo pri otrokih ožjih sorodnikov. Nečakinja od mojega ima vse kar si izmisli, oblačil toliko, da so dobesedno nove stvari enkrat nošene zažgali na vrtu, ker niso našli nikogar tako drobne postave - kar je meni grozno. Narobe sem se izrazila - ne dobi, kar si izmisli, ker si izmisli že mama in ona sploh nima priložnosti, da bi si želela - ničesar si ne želi, ker vse ima. Ničesar se tudi ne razveseli, ker tako vse ima. Ker ji vse pade z neba, se ni navajena niti trudit za nobeno stvar. Je nadarjena učenka, se pravi, tudi za ocene ne. Za sedaj. Meni se smilijo otroci, ki so vzgojeni na tak način, ker roko na srce - take fancy cunje so všeč nam, otroke pa malo manj zanima. Zato tudi mislim, da bo moj otrok imel kar navadno sobo (naj reče moj kar hoče). Ne morem pa govorit, ker pravijo, da dokler nimaš svojih, ne razumeš...
|