Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 14.2.2010 8:12:43
|
|
|
|
MAMICA TREH
|
dan prebiram ta vasa mnenja,vsaka ma v tem prou,pa se zmeraj kaj ne vemo,jz sm glih to noč dežurala zaradi zobkov.vse kar sem znala,sem nardila pa se ni bilo dpvolj.najbolj se je počutila v naročju,ampak tudi mamica potrebuje spanec,da lahko funkcionira čez dan.pozdravček,iz dolenjske
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 14.2.2010 8:14:46
|
|
|
|
benika
|
pri nas deluje kvas tk da ne rabimo šnopsa, ne jointa in ne kola..........................( po nasvetu bumeranga) bom dans še enkrat probala, včeri je blo ok!!!!!!!!!! No, a je delovala?
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 14.2.2010 14:46:11
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka raje celo noč ne spim kot nekoga tako kaznujem.. Če bi se 9mescov zbujala 20krat na noč? Ne verjamem...Verjemi, bi probala vse, ampak res VSE, da bi se lahko vsaj 1noč naspala... A oča se pa ne bi odrekli eni noči spanja?
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2010 15:55:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 14.2.2010 18:01:41
|
|
|
|
CatJa
|
Ja marjetica si želi vsaj eno noč. Pa tud fotru ne bi najbrž krona z glave padla, če bi se mal žrtvoval. No, vsaj našemu še ni.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2010 9:27:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 16.2.2010 9:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Se popolnoma strinjam z bumerang. Moj drugi otrok tudi do 1,5 leta ni spal.Zdaj sicer spi,ampak vseeno bolj tak tak.Bo minilo.Da pa daješ malemu dojenčku kvas Še po nevem kaki zaj.... noči nisem poštudirala na kvas.Sej ma otrok tud očeta,nej pa še dec mal vstane.
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 16.2.2010 9:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
v mleko jim raztopite 1/4 uspavalne tablete!
|
|
|
|
RE: prebujanje ponoči-pomaga kvas 16.2.2010 10:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute v mleko jim raztopite 1/4 uspavalne tablete! Ja,sam to še manjka .Treba se je sprijaznit,da dojenček pač ponoči ne spi in pika.Bo lažje za vse.Moj sin je od prvega dne prespal cele noči,hčerkica pa ne in ne.Pa še zdej ga kdaj sraka ponoč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?